Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?
Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :
- kövér vagyok
- nincs lakásom és autóm
- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak
- 310 ezres melóm van
- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni
Nagyjabol igy vagyok en is.
Nekem is csak szakmunkas es 2 eves erettsegi van.
39F incel
Leírtál 5 olyan dolgot, amiről csak te tehetsz.
A körülmények áldozata azt jelenti, hogy olyan dolgok veszik körül, amik tőle függetlenek, nem lehet rajta változtatni. Például hogy genetikai okból torz a külseje, háborús övezetben él, a nagybeteg szüleit kell gondoznia 0-24, szellemileg visszamaradott, kihaltak a nők, stb.
Az a legrosszabb ebben az egészben hogy ezekkel a tulajdonságokkal amivel én rendelkezem. Azzal 100 vagy csak 50 évvel ezelőtt is simán elkeltem volna. Lehetett volna feleségem , gyerekem.
De a mai világban akkora lett a női rajtengedély. Plusz a társadalmi elvárás miatt (mert akinek nincs nője az egy beteg vesztes lúzer) hatalmas a nők iránt a verseny. Van olyan férfi akinek 20 szexkapcsolata volt. Már unja a nőket kb. Csak azért hajtja továbbra is őket hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak. Meglegyen a látszat a munkahelyen , családban stb hogy ő nem lúzer. De ezáltal hatalmas a konkurencia a férfi - férfi között. A rosszabb adottsagúk nem jutnak nőhöz.
Amíg nem vállalsz felelősséget cselekedeteidért, addig nem fog semmi változni.
Amit felsoroltál, az nem a körülmények áldozata, hanem saját önálló döntéseid eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!