Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?

Figyelt kérdés

Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :

- kövér vagyok

- nincs lakásom és autóm

- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak

- 310 ezres melóm van

- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni

2024. ápr. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
87%
Amíg magadat nem fogadós el addig nem lesz csajod.
2024. ápr. 2. 06:04
 2/64 anonim ***** válasza:
6%

Nagyjabol igy vagyok en is.

Nekem is csak szakmunkas es 2 eves erettsegi van.

39F incel

2024. ápr. 2. 06:18
 3/64 anonim ***** válasza:
83%
A gyársoron simán találsz valakit magadnak, de talán még a takarítónők között is. A súlyproblémádon tudsz segíteni, nőt meg tudsz szerezni, ha akarsz. Szerinted a cibók között hánynak van érettségije és hány dolgozik? 😂
2024. ápr. 2. 06:25
 4/64 anonim ***** válasza:
92%

Leírtál 5 olyan dolgot, amiről csak te tehetsz.

A körülmények áldozata azt jelenti, hogy olyan dolgok veszik körül, amik tőle függetlenek, nem lehet rajta változtatni. Például hogy genetikai okból torz a külseje, háborús övezetben él, a nagybeteg szüleit kell gondoznia 0-24, szellemileg visszamaradott, kihaltak a nők, stb.

2024. ápr. 2. 06:36
 5/64 A kérdező kommentje:
Pedig a körülmények áldozata vagyok! Bele születtem a szegénységbe! Korán kezdtem el dolgozni mert a csórók voltunk. Szüleim kb kényszerítettek. Ezért nem tanultam akkor tovább. Betegségek következménye az elhízásom. Testi adottságok a magasság , arc stb rossz és arról sem tehetek.
2024. ápr. 2. 06:42
 6/64 anonim ***** válasza:
90%
Én is szegénységbe születtem bele. Tizenöt négy évessen alkalmi munkával segítettem a családot szakma és érteségim volt nekem is. A technikumot munka mellett tettem le. Még is lett párok és családom.
2024. ápr. 2. 06:49
 7/64 anonim ***** válasza:
86%
Ezek csak magadnak kifogások...
2024. ápr. 2. 06:56
 8/64 A kérdező kommentje:

Az a legrosszabb ebben az egészben hogy ezekkel a tulajdonságokkal amivel én rendelkezem. Azzal 100 vagy csak 50 évvel ezelőtt is simán elkeltem volna. Lehetett volna feleségem , gyerekem.

De a mai világban akkora lett a női rajtengedély. Plusz a társadalmi elvárás miatt (mert akinek nincs nője az egy beteg vesztes lúzer) hatalmas a nők iránt a verseny. Van olyan férfi akinek 20 szexkapcsolata volt. Már unja a nőket kb. Csak azért hajtja továbbra is őket hogy megfeleljen a társadalmi elvárásoknak. Meglegyen a látszat a munkahelyen , családban stb hogy ő nem lúzer. De ezáltal hatalmas a konkurencia a férfi - férfi között. A rosszabb adottsagúk nem jutnak nőhöz.

2024. ápr. 2. 07:11
 9/64 anonim ***** válasza:
89%

Amíg nem vállalsz felelősséget cselekedeteidért, addig nem fog semmi változni.

Amit felsoroltál, az nem a körülmények áldozata, hanem saját önálló döntéseid eredménye.

2024. ápr. 2. 07:17
 10/64 A kérdező kommentje:
Önálló döntésem talán hogy 177 cm vagyok, és felszállok a buszra és a 16 évesek magasabbak nálam? És a nőknek magasság fétisük van!?
2024. ápr. 2. 07:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!