Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?

Figyelt kérdés

Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :

- kövér vagyok

- nincs lakásom és autóm

- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak

- 310 ezres melóm van

- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni

2024. ápr. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
72%
Milyen betegség miatt vagy kövér?
2024. ápr. 2. 07:32
 12/64 anonim ***** válasza:
83%

Igen. De azért érdekelne, hogy a kérdező milyen betegséggel takarózik. Sokan pajzsmirigy betegség mellett is képesek fogyni meg inzulinrezisztencia mellett is, ha tényleg életmódot váltani, nemcsak kifogásokat keresnek. Jómagam cukorbetegség mellett fogytam le 32 kilót.

2024. ápr. 2. 07:41
 13/64 anonim ***** válasza:
81%
Ön sajnálat.
2024. ápr. 2. 07:47
 14/64 A kérdező kommentje:

19

De ez nem minden csak pár támpont. És nem külön külön , hanem minden hátráltató dolog együttesen már vezethet ilyen életre ami nekem.

Nincs patkànybelső. Azt hagyjuk meg a gyakori shrekinek.

2024. ápr. 2. 07:52
 15/64 anonim ***** válasza:
60%
Pedig valamit nem tudsz belsőleg mutatni. Nekem csak egy barátnőm volt eddig. Nem is tervezek többet.
2024. ápr. 2. 07:56
 16/64 anonim ***** válasza:
26%
Semmit. Lefogyni le tudnál, de ha nincs lakásod, autód és jó fizetésed, akkor ugyanúgy nem kellenél a nőknek.
2024. ápr. 2. 08:01
 17/64 A kérdező kommentje:
Én vagyok a világ legkedvesebb embere! A harmadik Vht is csak irigységből várom. Ha nekem nem lehet csajom akkor senkinek ne legyen! Restart a világnak
2024. ápr. 2. 08:02
 18/64 A kérdező kommentje:

22

Nem lehet az én állapotomban lefogyni. De abban igazad van hogy nem oldana meg semmit ha egy problémával kevesebb. A többi miatt ugyan úgy esélytelen vagyok a nőknél .

2024. ápr. 2. 08:06
 19/64 anonim ***** válasza:
84%
Édes Istenem. Sírsz, hogy nagyok a női rlvárások, régen nem ilyenek voltak. El kell, hogy szomorítsalak a férfiak elvárásai is rengeteget változtak, ráadásul a nők felé már régen is a derék darázs meg szép arc és még sorolhatnám mi volt az elvárás. Plusz ha most azért sírsz, mert a penzhiányt is okolod azért, mert nincs nőd, akkor szintén el kell, hogy keserítselek, mert régen is a pénzes pasikhoz adták lányaikat az edesapak. Vannak dundibb lányok, azoknak se tetszel? Komolyan nem értem, de szerintem vmi más baj is lehet a külsődön kívül.
2024. ápr. 2. 08:06
 20/64 A kérdező kommentje:

25

Nem tetszenek a duci nők.

2024. ápr. 2. 08:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!