Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy körülmények áldozata férfi ?

Figyelt kérdés

Később talán részletesen leírom mi vezetett ide. De most röviden :

- kövér vagyok

- nincs lakásom és autóm

- szakmunkás + 2 éves érettségim van csak

- 310 ezres melóm van

- utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni

2024. ápr. 2. 05:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem vagy hajlandó semmin változtatni, akkor maradsz így ahogy vagy. Ez van bébi. Innentől viszont nincsen nyafogás.
2024. ápr. 2. 08:48
 32/64 A kérdező kommentje:
Nem nem akarok (és nem is tudok) semmin változtatni. Engem így fogadjanak el. Én sem akarok senkit megvaltoztatni. Vicces azért ez a szemetseg a nőktől. Valaki irtózik a autóbalesetektől, és arra is rá akarnàk erőltetni hogy vezessen vagy kuka férfi.
2024. ápr. 2. 09:01
 33/64 anonim ***** válasza:
84%

Nem szeretnél egy nőért tenni semmit, de azért hulljon az öledbe, igaz?

Elárulom, hogy minden férfi,akinek van barátnője valamit letett/tesz ezért. Ha most az anyagiaknál maradunk, akkor lehet ez autó, lakás, magasabb fizu stb. Ha nem az anyagiaknál, akkor pl jobb külső, önfejlesztés bármi.

2024. ápr. 2. 09:02
 34/64 anonim ***** válasza:
82%
Na én hulladékot válogatok most. Van párom. Biztos ez nagyon karrier. Párommal 3 diplomája van. Te vagy a hibás ha nincsen csajod. Nem a nők.
2024. ápr. 2. 09:06
 35/64 anonim ***** válasza:
93%
Látod, hogy jelen helyzetben senki sem fogad el. Akkor mégis mit kezdjen veled bárki is bármit? Ingyen nincsen semmi sem. Te sem fogadsz el mindenkit úgy ahogy van, pl. a hozzád hasonló kövér nőket. 🤷‍♀️Akkor téged ugyan mi a fszért kéne bárkinek is elviselnie? Nincsen benned semmi olyan sem amitől vonzó lehetnél.
2024. ápr. 2. 09:06
 36/64 anonim ***** válasza:
81%

10 - "a nőknek magasság fétisük van"

Miért általánosítasz? Szerintem pont jó a magasságod.

Természetes, hogy a később születettek általában magasabbra nőnek.

Szóval ezzel semmi gond.

Látsz magadnál alacsonyabbakat? Ők valószínűleg idősebbek nálad, vagy egyszerűen ezt örökölték.

És?

Nem a magasságod (cm) a lényeged.

2024. ápr. 2. 09:12
 37/64 A kérdező kommentje:

Nagyon különleges jó “fiú” vagyok így 34 évesen. Rengeteg dolog iránt érdeklődők. Lehet engem utalni de szeretni is!

Nem hiszem hogy az élet abból kellene állnia hogy egy férfi 70 kg vagy 85 , vagy szeretne e vezetni autót vagy sem . Vagy gazdag családba született (és ezért van ingatlana) vagy szegénybe (és ezért nincsen).

38/64 anonim ***** válasza:
93%

"Engem így fogadjanak el. Én sem akarok senkit megvaltoztatni"

Én elfogadlak így, és nem akarlak megváltoztatni.

De ahogy neked nem tetszenek a duci nők, úgy nekem sem tetszenek a kövér férfiak. Nem tudnék kövér férfihoz vonzódni, és az egészségügyi vonzata miatt sem szeretnék kövér társat.

Remélem, te is el tudod fogadni, ha egy nő így érez.

39/64 anonim ***** válasza:
93%

"Nem hiszem hogy az élet abból kellene állnia hogy egy férfi 70 kg vagy 85 ,"

Akkor neked se abból álljon az élet, hogy egy nő hány kiló.

2024. ápr. 2. 09:16
 40/64 anonim ***** válasza:
91%

"utálom az embereket azért mert nem tudok így nőt szerezni"

"Én vagyok a világ legkedvesebb embere! A harmadik Vht is csak irigységből várom."

Pont úgy képzelem el a világ legkevesebb emberét, hogy százezrek, vagy milliók szenvedését és halálát kívánja.

2024. ápr. 2. 09:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!