Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni nők csak ilyen "szelepesek" vagy a való életben is ez van?

Figyelt kérdés
Én a való életben nem ezeket a dolgokat látom/hallom, mint amit az itteni nők, ebben a rovatban hangoztatnak.
2024. ápr. 1. 09:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
70%

GYIK egy külön világ, -> Konkrétan a Felnőtt párkapcsolatok rovatra gondoltam.

Más rovatokban (pl. Tudományok) sok igazságot mondanak.

2024. ápr. 1. 22:30
 32/41 anonim ***** válasza:
68%

30, de ezek az emberek ott vannak a valóságban, csak elmondják online is a véleményüket. Ha engem megkérdezel élőben, ugyanazt mondom, mint itt.

Azért nem tűnik valóságnak, mert itt többen több helyről találkozunk, mint az életben.

Egy átlagos nap során kivel találkozol? Elmész boltba, patikába, lemész sétálni a környéken, edzeni. Elmész munkába, találkozol a kollégáiddal, hazamész. Ez mind egy környék, ugyanazok az emberek.

Ugyanaz történik itt, mint a társkeresésben. Nem csak a városodból ismerkedsz, mint régen, hanem országosan (és azon túl), és online ugyanez a helyzet. Nem csak a barátaiddal beszélgetsz, akikkel összeköt téged az azonos értékrend, szociális helyzet, hanem akárkivel.

Legjobb példa: amiket a Bödőcs mesél a standupjában, nem hiszem el, hogy olyan komolyan van, és nem csak az ő családjában. Ezt már élőben is mondtam ismerősöknek, hogy ez tuti egyedi, de megcáfolták, azt mondták, nekik is vannak ilyen családtagjaik. Van, aki meg azt nem hiszi el, ahogy én élek.

De erre kábé alsós korában rájön az ember, amikor az egyik gyerek minden nyáron otthon rohad, mert nincs pénzük nyaralni, a másik meg 4 országban volt 2 hónapon belül. Mindketten léteznek, mindketten a valóságban.

Internet nélkül is butaság azt mondani, hogy csak az létezik, ami az én mikrokörnyezetemben létezik.

2024. ápr. 1. 22:41
 33/41 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészt nem biztos, hogy amit itt elmondanak, azt a valóságban is képviselik, mivel ebben a rovatban rendszerint eléggé paprikás szokott lenni a hangulat, akkor meg ír az ember mindenfélét, olyat is, amit élőben nem merne kimondani. Másrészt a rovatba írogatók - tökmindegy, hogy férfi vagy nő - 90%-ban vágyvezérelt, érzelmi alapon ír. Sokan feltehetően azért járnak ide, hogy kiengedjék a gőzt, azért van itt annyi civakodás. Sőt, néha kifejezetten eldurvul a vita, és rengeteg sértés hangzik el. Van itt olyan, aki évekig élt bántalmazó kapcsolatban, más életében nem fogta még meg másnak a kezét stb. Ezek az emberek pedig a szubjektív negatív élményeik alapján torzíthatják a valóságot. Nagyon régóta jelen vagyok ebben a rovatban, ráadásul amint elmondtam már más topikokban én ismertem innen embereket személyesen is, (volt, akivel jártam is) szóval tudom, hogy milyen emberek járnak ide.

De ne érts félre, engem nem zavar az sem, ha valaki innen veszi a tanácsokat, majd alkalmazza a valóságra, csak a véleményem írom le.

2024. ápr. 1. 23:01
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég sok szelepes nőt (és persze férfit is ugyanúgy) látni ebben az országban, szóval abszolút nem hihetetlen ez a fantasztikus színvonal.

Bár állítom hogy az itteni emberek a töredékét keresik átlagosan annak, mint amiket állítanak magukról

2024. ápr. 2. 08:43
 35/41 anonim ***** válasza:
40%

"ebben a rovatban rendszerint eléggé paprikás szokott lenni a hangulat, akkor meg ír az ember mindenfélét, olyat is, amit élőben nem merne kimondani"

Én kimondom, de eszméletlen ritkán fordul ilyen elő, hisz nem állítanak meg az emberek sehol, hogy a nők újraleosztásáról prédikáljanak.

"Másrészt a rovatba írogatók - tökmindegy, hogy férfi vagy nő - 90%-ban vágyvezérelt, érzelmi alapon ír."

És az érzelmek rosszak? A társkeresésben érzelmi problémák szoktak felmerülni általában.

Hány ember alapján jelented ki azt, hogy "tudom, milyen emberek járnak ide"?

2024. ápr. 2. 12:18
 36/41 anonim ***** válasza:
50%

"Én kimondom, de eszméletlen ritkán fordul ilyen elő, hisz nem állítanak meg az emberek sehol, hogy a nők újraleosztásáról prédikáljanak."

A nők újraelosztásának igénye csak a feminácik agyszüleménye, ők találták ki, nem incelek.

Csak úgy van előadva mintha az incelek ezt szeretnék, aztán szó sem volt erről incel oldalról, vagy csak valami troll vetette oda az ilyesmit provokáció gyanánt

A való életben is jópár incel férfivel lehet találkozni, akik persze leginkább bluepilles marhák.

Még femcelek is vannak, csak hamar le lehet venni hogy ők csak válogatnak

2024. ápr. 2. 12:27
 37/41 anonim ***** válasza:
72%

"Én kimondom, de eszméletlen ritkán fordul ilyen elő, hisz nem állítanak meg az emberek sehol, hogy a nők újraleosztásáról prédikáljanak."

>Ahogy gondolod.

"És az érzelmek rosszak?"

Rossznak nem mondanám, hiszen megvan azoknak is a maga funkciója. Az érzelmi alapú érvelés azonban ferdítheti a valóságot, tehát én vigyáznék vele.

"A társkeresésben érzelmi problémák szoktak felmerülni általában."

Már akinek. De attól azokat még racionálisan kell(ene) megoldani.

"Hány ember alapján jelented ki azt, hogy "tudom, milyen emberek járnak ide"?"

A stílus maga az ember. Akikkel nem találkoztam élőben, azoknak a stílusa árulkodó. E rovatban pedig ugyanaz a ciklikus ismétlődik újra és újra. Ugyanazokat a kérdéseket teszik fel, ugyanazzal provokálnak, ugyanarról mennek a viták stb. Ez a rovat egy bizonyos réteget vonz.

Mint elismertem, van itt egy pár gyöngyszem, tehát írnak időnként értelmes válaszokat is, amikből lehet tanulni. A kommentelők egy részének azonban szintén (feldolgozatlan) problémái vannak, az ilyenek meg aligha tudnak másoknak segíteni. Ezért alakul ki sokszor adok-kapok, mert bizonyos kérdések sebeket téphetnek fel, így pedig nehezebb hideg fejjel válaszolni.

2024. ápr. 2. 13:22
 38/41 anonim ***** válasza:
57%

Kétfelé venném a dolgot.

1. Van, az, ami egyértelműen fiútól vagy férfitól származó trollkodás. Rengeteg egyértelműen kamu válasz érkezik, aminek tényleg csak az a lényege, hogy legyen egy undorító válasz, ami látszólag nőtől érkezik... ha olyan választ látok, amiben nem is próbálja meg megmagyarázni az ember, hogy miért neki van igaza, csak odaböfögi, hogy "a 600e-s fizetés az átlag csekélység, miből fogom a purdét kitartani, busszal menjek el a szülőszobára, baammmmmmmeeeeeg"... na, az egyértelmű.

2. Van, aki válogat. Ilyen van a való életben is, max. nem egyértelmű, mert a legtöbb ember nem úgy ismerkedik akár társkeresőn, akár offline, hogy felsorolja a dolgokat, amik miatt nála vki kuka... ilyenkor meg nem egyértelmű, hogy miért nem is akar vkivel ismerkedni egy nő (vagy férfi, teszem hozzá). Ettől függetlenül azt is meg kellene tanulni, hogy a nők nem homogén halmaz, és 1-1 választ nem kellene ráhúzni a női nemre kollektívan, hogy "jaj, itt azt mondta x nő, hogy neki fontos, hogy legyen saját lakása a férfinak, de való életben meg csomó olyan van, aki összejött albérletessel"... persze... mert Juci meg Bea, aki nem hajlandó összejönni ilyennel, és idekommentelt, nem Jázmin és Kitti, aki meg nem kommentelt és összejönne ilyen férfivel.

2024. ápr. 2. 13:29
 39/41 anonim ***** válasza:

37, a te érvelésed is csak logikusnak látszik. Ennyi ezoterikus feltételezés meg gondolatolvasás/ferdítés, pop pszichológiai szavakkal való dobálózás, hogy igazad legyen... ez tán nem érzelmi alapon működik?

Azt kihagyod, hogy mind szűrőkön át olvassuk a válaszokat. A te válaszod nekem nagyon szenvedélyesen hangzik. Ami ugye érzelem. Szenvedélyesen akarod bizonyítani, hogy úgy van minden, ahogy te hiszed. A hit sem racionális.

Ismerni innen két-három embert... Ha innen elkezdenék ismerkedni valakivel, akkor az olyan lenne, aki alapból illik hozzám világnézetben, értékekben, gondolkodásmódban. Esélyem sem lenne más nézőpontokat megismerni, mert nem akarnék.

Nem mondhatod azt a saját választásaidra, hogy azok reprezentálnak valamit. (Vagyis igen, téged.) Ha elmegyek a zöldségeshez, és csak cukkinit veszek, az nem jelenti azt, hogy a zöldségesnél csak cukkini van.

2024. ápr. 2. 13:54
 40/41 anonim ***** válasza:
37, 39-es vagyok. Gondolkoztam, igazad van. Nem először fordul elő velem, hogy azt feltételezem, mindenki úgy működik, mint én. Mivel sem értelmi, sem érzelmi okát nem látom annak, hogy valaki mást mondjon online és a valóságban, illetve szakítottam meg évtizedes barátságot a saját elveim miatt, nem tudom, hogy működik az átlagember.
2024. ápr. 2. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!