Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni nők csak ilyen "szelepesek" vagy a való életben is ez van?

Figyelt kérdés
Én a való életben nem ezeket a dolgokat látom/hallom, mint amit az itteni nők, ebben a rovatban hangoztatnak.
2024. ápr. 1. 09:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
65%
+ ne feledd hány sikertelen, semmirevaló, saját pszichés pöcegödrében lubickoló frusztrált nő gyűlölködik, amiért ő még próbálkozni sem mer
2024. ápr. 1. 10:17
 12/41 anonim ***** válasza:
75%
Az itteni vélemények, legyenek azok női vagy férfi vélemények, nem lenyomatai a teljes társadalom véleményének. Sok esetben teljesen el is térhetnek tőle. Vegyük csak a társkeresés témakört. A magyar emberek többsége ennek az oldalnak a segítsége nélkül is megtalálja a társát és esze ágában sincs ide jönni tanácsért, vagy akár tanácsot osztogatni. Akik ide írogatnak, rendszerint a saját meggyőződésük megerősítését várják a többi felhasználótól, sok esetben éppen azért, mert a való életben pont az ellenkezőjét kapják.
2024. ápr. 1. 10:19
 13/41 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nincs ez. De ezt magadtól is tudhatnád, hiszen te is a való életben élsz.
2024. ápr. 1. 10:30
 14/41 anonim ***** válasza:
57%
A valóságnak és annak a fanfictionnek, amit ebben a kategóriában sokan összehordanak, semmi köze nincsen egymáshoz.
2024. ápr. 1. 10:32
 15/41 anonim ***** válasza:
81%
Sok esetben pasik írnak ki kérdéseket/hozzászólásokat nőnek tettetve magukat. Mert ez nekik a szórakozás, hogy a nők nevében hülyeségeket írnak ki.
2024. ápr. 1. 10:35
 16/41 anonim ***** válasza:
37%

Való élet Vs gyakori egy az egyben ugyanaz. De amíg pl a munkahelyen azt mondja a ismerkedni akaró férfinek “ne haragudj de van barátom , nem rég szakitottam és még nem akarok új kapcsolatot de szimpatikus férfi vagy”

>

Addig úgyan ez a nő itt anonim módon őszintén kiírja “nem kell dagadt csóró pasas nekem”….

2024. ápr. 1. 10:47
 17/41 anonim ***** válasza:
58%
#16 mert tényleg nem akar dagadt csóró pasit. Minden joga megvan ehhez. Nem értem, mi a gond.
2024. ápr. 1. 11:19
 18/41 A kérdező kommentje:
16 - Neked is jogod van szelektálni a dagadt, csóró nőket. Nincs ezzel semmi baj.
2024. ápr. 1. 11:20
 19/41 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a 16-os arra akart utalni, hogy amíg a való életben a ködölés, a kegyes hazugságok a gyakoriak, addig itt arctalanul ki lehet engedni a gőzt, ami sokszor bunkóságba, sértegetésbe megy át és már egyáltalán nem az őszinteségről szól.
2024. ápr. 1. 11:38
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
#19: Nem feltétlenül. Az emberi gyarlóság határtalan. Néha direkt ferdítenek, hogy nehogyazthigyjeahülye. Vagy csak trollkodnak. Nem számít, hogy ez a gyakori-e vagy sem.
2024. ápr. 1. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!