Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Fiat Punto 2. autòról? 2004-es évjáratot,1.2 16 szelepeset nêztem 600 ezer körül.
Figyelt kérdés
Formája tetszik, állìtólag nem fogyaszt sokat, alkatrêsz van bôven, nem rohad, ês a 16 szelepes 80 loerövel jól mozog.
Csak olasz autóm mêg nem volt, nem tudom igaz e hogy nem megbÌZható.
2014. nov. 18. 11:20
1/2 anonim válasza:
2004-es elég olcsó. Nemrég vettem autót de 600.000ért én nem láttam 2004-es puntót hanem max 2002-est, de még abból is van amelyik 650 körül van.
Ilyen olcsón ez az autó lehet hogy nem túl megbízható
2/2 anonim válasza:
első,neked egy 2004es punto 600ért olcsó?!?!?baromira képben lehetsz,mert ezeknek kereken ennyi az ára!Nekem volt puntom,az hogy nem rohad ez nem igaz,a kasztni mondjuk tényleg nem rozsdál látványosan,bár a kerékíveknél,főleg hátul,a küszöbök és az alja az nagyon érzékeny vasoxid szempontból!sokat tényleg nem fogyaszt,alkatrész van és vicc árban!igazából a modern kor "zsigulija" igénytelen és fillérekből fenntartható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!