Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni nők csak ilyen "szelepesek" vagy a való életben is ez van?

Figyelt kérdés
Én a való életben nem ezeket a dolgokat látom/hallom, mint amit az itteni nők, ebben a rovatban hangoztatnak.
2024. ápr. 1. 09:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
64%

Na mégis mit látsz a való életben a nőktől amit itt nem? Vagy itt mit látsz amit a való életben nem?

Kurvára valótlan, ha egy nő olyat hangoztat, hogy egy férfi ne legyen lúzer, céltalan hisztis pojáca..

Mivel nem fejtetted ki csak erre tudok gondolni. A kamu incel kérdéseket pedig nem kell felhozni, hogy a "nők a pénzre és az anyagi dolgokra mennek".

Azt meg most inkább hagyjuk, hogy senki sem tökéletes és bizonyos szempontból mindenkiben vannak kisebb-nagyobb sérülések.

2024. ápr. 1. 09:57
 2/41 anonim ***** válasza:
81%
Ez a weboldal nem reprezentálja "az utca emberét". Nem tudom mit jelent a szelepes, valami negatív dolog lehet. Nekem ami bajom van az itteniekkel, hogy alig van köztük aki meri vállalni magát és nem szélhámos
2024. ápr. 1. 09:57
 3/41 anonim ***** válasza:
81%
Nos, én nő vagyok és amit itt írok le tanácsként férfiaknak, nőknek azt én is megtenném. Legyen szó szakításról, a kapcsolat helyrehozásáról, pszichológusról a kérdezők helyében.
2024. ápr. 1. 09:58
 4/41 anonim ***** válasza:
51%

Lehet hogy a valóság rosszabb vagy ugyanilyen rossz.

Jobb példa ha azt mondom a dugattyú átütötte a blokkot.

2024. ápr. 1. 09:58
 5/41 anonim ***** válasza:
27%
Itt letagadják a valóságot. Tagadjàk, hogy a jó genetikàjú, magas, sovány tinifiúkat akarjàk, közben már minden nő ilyennel jár.
2024. ápr. 1. 10:01
 6/41 anonim ***** válasza:
88%
Mondjál példát.
2024. ápr. 1. 10:03
 7/41 A kérdező kommentje:
Pl. van ez a lakás dolog. A férfinak legyen lakása bla bla bla, a való életben meg előbb van egy férfinak lakása, mint egy nőnek. Itt mifelénk (Tolna megye), sokkal több olyan nő van aki a szüleivel él, mint aki albérletben vagy saját lakása van. Itt nem igazán elvárás az, hogy 30 évesen legyen lakásod vagy élj albérletben. Majd ha úgy alakul, akkor együtt elmegyünk albérletbe, de nem beugró.
2024. ápr. 1. 10:04
 8/41 anonim ***** válasza:
89%

Ja, értem. Az én ismertségi körömben a pároknak együtt lett lakása, házasság után. Egyedül senki nek engedhette meg magának. Egy lányról tudok, akinek az apja elintézte, mert parlamenti képviselő volt, tudott eleget lopni hozzá. De szerintem egyáltalán nem általános, hogy hitel mentes saját tulajdon legyen. Legfeljebb öröklés útján. Nalunk pl még az sincs, mert a családban kb mindenki alkoholista volt és elmulatták az ingatlanokat.

Magam részéről nem elvárás, hogy saját tulajdon legyen. Viszont olyan elvárom van a férfi felé, hogy mindig törekedjen jobbra, többet elérni, fejlődni, eredményeket felmutatni. Azért, mert ebből van az embernek sikerélménye és önbecslése. Magam is ilyen vagyok, szeretném, ha a férfi is ilyen lenne.

2024. ápr. 1. 10:10
 9/41 anonim ***** válasza:
24%

A férfiak többsége szemet huny afelett hogy a nőnek nincs lakása, autója és kevesebbet keres akkor is ha a nő full átlagos vagy az alatti. A nő maximum egy darabig elviseli ezek hiányát ha amúgy nagyon jól néz ki a pasi.

Jól nézek ki, van ház és autó meg volt olyan időszakom amikor ezek közül egy sem teljesült, látom a különbséget...

2024. ápr. 1. 10:12
 10/41 anonim ***** válasza:
73%
Meg amúgy ne feledd, hogy ezen az oldalon hány sikertelen férfi válaszolgat nők nevében lejáratás céljából.
2024. ápr. 1. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!