Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni nők csak ilyen "szelepesek" vagy a való életben is ez van?

Figyelt kérdés
Én a való életben nem ezeket a dolgokat látom/hallom, mint amit az itteni nők, ebben a rovatban hangoztatnak.
2024. ápr. 1. 09:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
67%

"való életben meg előbb van egy férfinak lakása, mint egy nőnek."

Ebben ne legyél biztos.

A te szelektív megfigyelésed egy dolog. Az viszont statisztikai tény (KSH), hogy a fiatal korosztályban több a mama hoteles férfi, mint nőt.

2024. ápr. 1. 12:06
 22/41 anonim ***** válasza:
74%

#19 nem hiszek a kegyes hazugságokba, főleg amiért sokan a gyávaságot akarják vele palástolni. A ködösítést pedig utálom. Miért nem lehet megtalálni az arany középutat egyeseknek itt és szemtől szembe is?

Mondja el a véleményét, ha kérdezik. De akkor azt mondja, ne azt amit szépen tud csomagolni. Ja pedig valamivel gondja/problémaja van, azt kérdés nélkül is legyen szíves jelezni. Akkor legalább tudja a másik nyomorult (férfi vagy nő az mindegy), hogy min érdemes javítania.

#2 és #11 voltam, ha bárkit is érdekel.

2024. ápr. 1. 12:08
 23/41 anonim ***** válasza:
62%

#22:

"Miért nem lehet megtalálni az arany középutat egyeseknek itt és szemtől szembe is?"

Gondolom ez költői kérdés volt, de mint írtam, az emberi gyarlóság határtalan. Számos oka van ennek, szerintem felesleges rágódni azon, hogy mik lehetnek az okai, mert úgy sem tudsz változtatni rajta. Legalábbis szerintem nem sok mindent tudsz tenni ellene, max a saját hozzáállásodon tudsz változtatni. Nagyon nehéz megtartani az embernek a hidegvérét ha a másik felbőszíti, pl azzal, hogy észreveszed hogy direkt ferdít/hazudik, mert nehogyazthigyjeahülye.

2024. ápr. 1. 12:20
 24/41 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, akartam neked írni a múltkor, hogy kiderült, te miért látsz olyan nőket, akik szó nélkül odaköltöznek ganézni a faszihoz. Mert te vidéki vagy. Vidéken ezt látod. Én meg Pesten nem. Mindketten a valóságban élünk. Egy ember nem fog mindent megtapasztalni.

A borsodi mélyszegénységben élőknek és Beckhamék gyerekeinek teljesen más a valóság.

Nem értem, miért mindenki kort és nemet írat a válaszokhoz, mikor ahonnan ír, sokkal jobban befolyásolja.

2024. ápr. 1. 12:45
 25/41 anonim ***** válasza:
58%
A való életben ennyi gáz férfi sincs.
2024. ápr. 1. 13:25
 26/41 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem itt a valóság találkozik egymással. Sok mindenféle tekintetben a fedélzeti problémás egyed.

Ez a való világ. Ma, 2024-ben.

2024. ápr. 1. 17:09
 27/41 anonim ***** válasza:
69%

"Nekem ami bajom van az itteniekkel, hogy alig van köztük aki meri vállalni magát és nem szélhámos"

Honnan tudod, hogy nem vállalja magát az, akiről nem is tudod, hogy kicsoda?

2024. ápr. 1. 17:11
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

"Majd ha úgy alakul, akkor együtt elmegyünk albérletbe, de nem beugró."

Magad nevében beszélj. Nehogy már a csávó ne tudjon 30 éves korára egy lakást összeszedni.

19/L

2024. ápr. 1. 20:48
 29/41 anonim ***** válasza:
84%
#28 te meg ne add ki magad nőnek, ha nem vagy az. Pláne ne 19 évesnek, ha egy rotty negyvenes faszi vagy. Irtózat kínos ezt csinálni felnőtt fejjel.
2024. ápr. 1. 20:57
 30/41 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, mi az, hogy szelepes.

Az mindenesetre biztos, hogy a GYIK egy külön világ, nem sok köze van a valósághoz. Amit itt mondanak a női/férfi kommentelők, az teljesen szubjektív, nem egzat. Többségük nem jósolja meg a valóságot, mivel nem szakértők a témában, ráadásul egy részük lelkileg sérült, így torzíthatják a valóságot.

Csajozási tanácsokat azoktól a pasiktól kell kérni, akik sikeresek a csajozásban, és sok nővel vannak együtt. Meg azoktól a nőktől, akik nem érzelmi szintre viszik a témát, hanem képesek racionálisan átlátni a tényeket.

Itt nem igazán vannak ilyenek. Persze a kommentek közt akadhat egy pár gyöngyszem, ami hasznos, de kritikusan kell kezelni a véleményeket.

2024. ápr. 1. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!