Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen csávó már az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csávó már az ilyen?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, diplomás, jó testalkatú fiatal nő. Vidéken élek és tinderezni kezdtem. Állandóan csak az ilyen mamahoteles vagy albérletes férfiak találnak be. Ennyire sok férfi mamahoteles vagy nem tudja összekaparni a kezdőt egy hitelre?

Jelenleg én is a szüleimmel élek, de csak azért mert nem lenne ésszerű egyedül fizetnem az albérletért.

2024. márc. 27. 06:12
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Mi a fenének kell ennyire túltolni??

Ha egy kis ésszel csinálnád, simán lehetnél egész hiteles troll is

Bár én személy szerint nem szeretem az ilyen trollműsorokat, de ha már ilyenre adod a fejedet, legalább jól csinálnád bameg!

Helyetted is szégyellem magamat

2024. márc. 27. 12:40
 52/53 anonim ***** válasza:
73%

Szóval neked 28 évesen nem baj az, hogy a szüleiddel élsz, de ha a másik nem igen, akkor az már probléma.

Vagy leadod az igényedet, vagy maradsz továbbra is egyedül. Szabadon választhatsz.

2024. márc. 28. 09:26
 53/53 anonim ***** válasza:
56%
megint kamu nő..
2024. márc. 28. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!