Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csávó már az ilyen?
28 éves vagyok, diplomás, jó testalkatú fiatal nő. Vidéken élek és tinderezni kezdtem. Állandóan csak az ilyen mamahoteles vagy albérletes férfiak találnak be. Ennyire sok férfi mamahoteles vagy nem tudja összekaparni a kezdőt egy hitelre?
Jelenleg én is a szüleimmel élek, de csak azért mert nem lenne ésszerű egyedül fizetnem az albérletért.
Nyugi, Ő is látja, mind látjuk... :) Csak szórakozunk vele picikét. :D
Igazad van kérdező, ne legyen mamahoteles.
Jó ha van megtakarítása , vállalkozása, bmwje, és el is visz vacsizni étterembe.
Meg hát évente lehet 6 szor is nyaralni,minek egyszer….
Mi nők meg nem kell hogy megteremtsük hiszen nekünk jár!!! Pont a p.nánk miatt.
A múltkor mondtam a férjemnek hogy kapja magát össze mert a havi 750 nem elég.
Meg van 2 autónk, ahelyett hogy hajót is vettünk volna.
Én meg nem keresek semmit szinte mert úgyis csak egy buta nő vagyok, alamizsna amit utalnak havonta.
Még jó hogy ki tudtam törni a putriból és a férjem hátán felkapaszkodva most csak vásárolgatok, meg ugye a körmös, fordász, kozmetikus .
Ezekre mind kell pénz. Nagyon sok pénz!!!
Sok szegény, sőt gagyi 600 ezres csávót kidobtam mire megtaláltam azt ami kell.
Ha magamat kellene eltartanom éheznék.
Még jó fogtam egy gazdag pasit mert különben mehetnék vissza a sátorba.
Persze hogy nem kellett mamahoteles. Akkor hogyan is tartana el . Nagy ház, vállalkozás, milliók az alap.
Én csak egy senki vagyok, persze hogy pénzt akartam.
Már nem is dolgozok , minek.
Remélem minden pasinak van nagy háza meg vastag pénztárcája.
Úgyse akarok dolgozni meg ugye képzetlen is vagyok és a munkám meg semmit sem ér.
Padlófűtésest akarok!!!!!
És nem akarok egy szutyok audit.
Tesla kell.
És meg majd bele adom a p.mat.
Más értékem úgysincs .
#33, #34
Végre igazi nők! Azt hittem kihalófélben lévő fajta vagytok. Szerény személyem nagyon közel van a tűzhöz - bár egy sárkánytól elvárható - csak muszáj titkolnom, pontosan a hozzátok hasonlók előtt fedem csak fel milliárdjaimat. Boldogan adnék mindkettőtöknek havi 20-20 milliót, ha hozzáférhetnék összezárt lábatok közt lapuló szerelembarlangotokhoz, ezáltal kialakulhatna köztünk egy igazi, egészséges párkapcsolat, mely méltó a ti szépségetekhez és az én anyagi helyzetemhez is! Természetesen orgazmust ne reméljetek, se érzelmeket, csupán a pénzem adom, ellenben tőletek sem várok el semmi mást mint kizárólagos jogot az összes ajkatok használatára. Nyilván az ajkak nyitottak legyenek, nem szeretek zárt ajkakat döngetni.
Engem nem érdekel ha nem mamahoteles.
Attól még lehet hogy csak egy 3 szobás lakása van meg egy szutyok kocsija.
Tartson el.
És nem megyek olyan étterembe ahol egy vacsora 20 ezer csak.
Se kajám, se otthonom, se munkám, igenis fel kell kapaszodnom valaki hátán.
Az én végzettsègem úgyis értéktelen. Meg úgyis csak a micsodám van.
Kérdezô!
Szerinted a nők semmit nem érnek.
Szerinted a munkájuk szrt sem ér. Szerinted mind a pénzre hajt.
Egy elmeháborodott incel vagy. De remélem kipolírozod a kis bohócot a válaszaimra hiszen ilyen válaszokat vártál mert neked muszáj hetekig bizonyítgatnod a nem létező igazadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!