Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számit nőben alacsony szintnek?
#2 csak kár, hogy nem ez fedi a valóságot:D
A slampos, 120 kilós, csálé fogú volt osztálytársaimnak hasonló kaliberű a faszija.
Tanulatlan, buta, hátrányos helyzetű családban nőtt fel, ápolatlan, igénytelen, önbizalomhiányos, munkanélküli, lehetőség szerint ezekből minél több egyszerre.
.... és igen, egy gazdag családból származó, diplomás banki ügyintéző el fog hajtani a rakva akkor is, ha van feleslege.
3. Hát ez azért jócskán alattam van…. 🤔
Mindig megy a ricsaj, hogy a nők egyenlő párt szeretnének. Aztán amikor a szintekről kérdez az ember, rögtön kiderül hogy mégse olyan nagy a vágy az egyenlő partnerre.
Nincsenek ilyen "szintek" ez csak egy baromság. Maximum a külső, kinézet alapján értelmezhető a dolog.
Mert egy jól kereső, vezető beosztású ember is lehet holt sötét (ebben az országban ez nagyon jellemző), egy gazdag ember is lehet végtelenül bunkó, lenéző, egy szép ember is lehet igénytelen, ahogy egy kevésbé jó genetikával megoldott egyén is lehet intelligens, igényes és sikeres pl. a karrierje terén.
Én inkább úgy értelmezném a szinteket, hogy azonos vagy inkább hasonló igényszinttel, azonos helyzetben, azonos társadalmi státuszú nőt keress magad mellé.
Ha te egy sori melós vagy 3 műszakban, akkor ne akarj a vezérigazgató lányával összejönni, kivéve persze, ha hasonló korúak és kinézetűek vagytok, akkor egy ideig-óráig működhet a dolog, de hosszú távon biztosan nem. Ha te inkább utazgatnál, imádsz társaságban lenni, akkor ne akarj magadnak introvertált, otthon ülő, szerény, visszahúzódó barátnőt, mert ez sem fog jó eséllyel működni. A túl nagy különbségek, akár anyagi, akár mentális, intelligencia szintjén, akár élethelyzetben, akár földrajzi helyzetben jelentik a problémát mindig. Szerintem a "szintezés" valahogy így értendő, de a legtöbben tényleg a külső alapján mondják csak ezt. Szóval ha kövér, alacsony pasi vagy ne akarj magadnak topmodell külsjeű, vékony, magas nőt.
Nem meglepő:D nem tudom, hogy mit kellene választani hasonló kaliber vagyok mint te.
Nem érezném jól magam egy olyannal aki fejben nincs ott.
Nem, nincs jócskán alattad, mert ha fiatal és nem csúnya, akkor egy ilyen nőt simán fel fog szedni egy átlagos ötvenes, aki utána flexel mindenkinek, hogy 20 éves a barátnője. A csaj meg csak azért vele lesz, hogy el tudjon szabadulni otthonról.
Csak azokból tudsz válogatni, akiknek te bejössz. Azok közül kell kiszelektálni a legjobbat, a legalkalmasabbat. Fejjel rohanhatsz a falnak, ez akkor is így van.
Aki túl sokáig van egyedül, az egyszerűen nem fogja ezt fel. Hiába akarsz te a másik kosárból válogatni, ez nem egy áruház. Sőt, az is lehet, hogy a csaj mélyen a szinted alatt van, és ennek ellenére el fog hajtani, mert te nem vagy neki szimpatikus. Az is lehet, hogy sokkal jobb nő, mint te, de bejössz neki valamiért.
Tanuld meg azokat kiszúrni, észrevenni, akik nyitottak rád, akiknek szimpatikus vagy, akivel lehet egyáltalán beszélgetést kezdeményezni. Aztán vagy lesz belőle szikra, vagy nem.
De ezt felejtsétek már el, hogy te ilyen-olyan szinteket becélzol, és akkor ha a csaj beleillik a sablonba, akkor nyert ügyed van.
Az objektív szintezés egy nagy baromság.
Nincs olyan, hogy valaki objektíven 5ös vagy 2es vagy 9es.
DE
A szintek ltéeznek. Csakhogy nem objektíven, hanem szubjektíven. A szintezés relatív.
Számomra pl egy nő aki nem beszél idegen nyelvet, rendszeres TV-néző, közösségi média függő, és plasztikai műtétekre van szüksége ahhoz, hogy szépnek érezze magát, az egyértelműen alsóbb szintű. De ha valakit az ilyesmi nem zavar és azt látja, hogy a csaj pl jól megél a műkörmős szakmájából, mindig tip-top sminkekben van stb, akkor lehet, hogy számára a csaj felsőbb szint.
Ahogy nekem pl magasabb szintnek minősül egy olyan nő, aki sorra mássza a ranglétrát, 3-5 nyelven profin beszél, erősen bennfentes kapcsolatai vannak, nem esik nehezére összedobni gyorsan egy nem kis kreatív projektet. Egyszerűen ez nekem sok, az én életvezetésem, életstílusom ehhez elég hátulkullogó:D
Az én szintem az, aki beszél 1-3 idegen nyelvet megfelelő szinten, kreatív, humoros, szereti de nem hajszolja a luxust, és képes megbecsülni az egyszerűbb dolgokat is, nincs mindenből a leglegleg szintre igénye.
Objektíven is léteznek sajnos.
Ha egy nő 10 férfiból 9-nek tetszik, a másik meg egynek sem, annak nyilvánvaló oka van.
9, öhm, oké, de ehhez létre kell hoznunk egy társadalmat méltóan reprezentáló csoportot. Azaz az adott társadalom mintázatát hűen tükröző kis csoportot. És akkor nekik kell eldönteniük, hogy tetszik-e nekik a nő vagy sem.
és... ez még mindig nem objektív, hanem interszubjektív, de ez mos tmellékes:D
Az, hogy neked és 9 haverodnak tetszik valaki, az még nem lesz objektív, de még interszubjketív is csak a ti klikketekben, hiszen kizárt, hogy a baráti társaságod hűen tükrözze a társadalmi helyzeteket.
Deee én még csak hallani se hallottam olyanról, hogy ilyen "bizottság" létezne.
Olyanról esetleg igen, hogy ilyen eszközzel egyes tulajdonságokat mérnének, de ezek a mérések is ugye kb országspecifikusak és az eredmények igencsak gyakran változnak. Max olyat lehet kihozni belőle, hogy a szőke hosszú hajat általában szépnek tartják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!