Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi kell a nőnek? Milyen a férfi idealjuk a nőknek?
Nekem olyan férfi kell hogy..... (túl sok és nincs kedvem írni)
De pl Rafa Nadal kinézetre és Mark Darcy belsőre 😄
Nekem személyesen az önálló felnőtt férfi az ideálom, lehetőleg mackós (izmos de bújnivaló) és mellkasszőrös.
De az előbbit nem tudja megugrani a legtöbb, vagy ha megugorja, piedesztált vár érte.
2-4.
Nem éppen. Vannak olyan külső jegyek, személyiségjegyek, aminek birtokosaihoz mondjuk 100x több nő vonzódik, mint egy másik tulajdonosaihoz. Szóval akinek picit is analatikus gondolkodása van, az észre tud venni mintákat, hogy pl X tulajdonság általában nagyon sok nő számára vonzó.
Hogy érted? Külsőre?
Nekem pl minimum 190cm, sötétbarna rövid haj, barna szem, 2cm körüli arcszőrzet ( az már nem szúr,;), de nem is kelt " csöves" hatást), kis pocak de nem kövér, arcra olyan 30-as Matt Leblanc kinézet. Ez az én típusom, ilyen a férjem:) messze ő a legjobb pasi akivel valaha kapcsolatom lett:)
Belsőleg : aranyos, kedves, törődő, vicces, okos, van humora, hűséges, megbízható, őszinte és isteni az ágyban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!