Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi kell a nőnek? Milyen a férfi idealjuk a nőknek?
#9-es,
Ez a kérdés nem arról szól, hogy dicsekedj el a pasiddal/férjeddel.
Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy munka mellett nem feltétlen van az embernek ideje hobbikra. Hétköznap örülök, ha este 7-8-kor le tudok ülni megnézni a kedvenc sorozatom következő részét hazautazás, vacsora, fürdés, mosogatás, egyéb házimunkák stb. után.
Hétvégén meg főleg a bevásárlás a program, és az ember kicsattan az örömtől, ha esetleg valamelyik ismerőse ráér egy bandázásra.
F
11. És nem is a te hisztidről szól.
Egyszerűen leírtam milyen a pasi ideálom. Meg azt, hogy a pàrom is ilyen ennek megfelelően.
Ha neked ez nem tetszik, az nem az én problémám. Lapozz.
Fiatalabb éveimben a nálamnál idősebb, magabiztos, kedves pasik jöttek be.
Most azt a korszakomat élem,hogy az intelligencia és a szenvedélyesség
ami bejövős... :-) És kár tagadni, idővel számít az is,hogy milyen az egzisztenciája. Amúgy ez csak elmélet, mert férjnél vagyok. :-D
A kedves, empatikus, törődő férfiak. Ennél többet keresve sem lehetne találni, szerintem. Főnyeremény egy ilyen férfi.
- egy “nő”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!