Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen férfi kell a nőnek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi kell a nőnek? Milyen a férfi idealjuk a nőknek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 21:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%

#9-es,

Ez a kérdés nem arról szól, hogy dicsekedj el a pasiddal/férjeddel.

2021. aug. 27. 04:49
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Külsőre? Magas, sportos, jóképű általában persze vannak kivételek.
2021. aug. 27. 10:45
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy munka mellett nem feltétlen van az embernek ideje hobbikra. Hétköznap örülök, ha este 7-8-kor le tudok ülni megnézni a kedvenc sorozatom következő részét hazautazás, vacsora, fürdés, mosogatás, egyéb házimunkák stb. után.

Hétvégén meg főleg a bevásárlás a program, és az ember kicsattan az örömtől, ha esetleg valamelyik ismerőse ráér egy bandázásra.

F

2021. aug. 27. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

11. És nem is a te hisztidről szól.

Egyszerűen leírtam milyen a pasi ideálom. Meg azt, hogy a pàrom is ilyen ennek megfelelően.

Ha neked ez nem tetszik, az nem az én problémám. Lapozz.

2021. aug. 27. 15:13
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
11-es, van valami problémád azzal, hogy a 9-esnek a saját férje az ideálja?
2021. aug. 27. 16:39
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

Fiatalabb éveimben a nálamnál idősebb, magabiztos, kedves pasik jöttek be.

Most azt a korszakomat élem,hogy az intelligencia és a szenvedélyesség

ami bejövős... :-) És kár tagadni, idővel számít az is,hogy milyen az egzisztenciája. Amúgy ez csak elmélet, mert férjnél vagyok. :-D

2021. nov. 16. 14:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A kedves, empatikus, törődő férfiak. Ennél többet keresve sem lehetne találni, szerintem. Főnyeremény egy ilyen férfi.

- egy “nő”

2021. nov. 16. 14:34
 18/24 A kérdező kommentje:
Én kedves, empatikus vagyok de mégsem tetszem a lanyoknak
2021. nov. 16. 17:25
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Állandóan ezek az okos kérdések a Gyakorin. A "nőnek". Én férfi vagyok, és eddig sok nőt megismertem, valamelyiküknek én voltam a rémálma, mások meg mániákusan rajongtak értem. Most akkor én hol vagyok a nők tetszési skáláján? Nem nők vannak és nem férfiak vannak, emberek vannak, totál eltérő ízléssel, szempontokkal, vágyakkal, ideákkal. Aki mindnekinek tetszeni akar, az senkinek nem fog tetszeni igazán. Aki mer önmaga lenni, az valószínűleg vonzó lesz a nőknek, persze nem mindnek, de épp elég, ha annak az egynek, aki neki is kell.
2021. nov. 17. 02:27
 20/24 anonim ***** válasza:
18# Mi lehet az oka? Milyen a szociális életed, mit csinálsz szabadidődben? Hány lány barátod van?
2021. nov. 17. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!