Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a nőknek a pénz a legfontosabb az ismerkedésnél? Van benne igazság szerinted?
Nem a nőknek komplexen minden az egyben az álmuk. Ma meg már pláne, és egyáltalán nem a plázacicákra ertem. Egy közönséges, átlagos, mondjuk 160/75-ös paraméterekkel rendelkező cipőbolti eladónak is kb. a sármos, 45 éves kockahasú, modell kinézetű, gáláns, nagyvonalú plasztikai sebész kell.
Ha ez nincs is meg, akkor is legyen ultra férfias megjelenésű rosszfiú. Ajánlom a társkereső oldalak böngészését, én ha nem látom milyen nőknek milyen elvárásaik vannak, nem hiszem el. Itt valami már nagyon elment! Amikor a tré, három gyermekes 48 éves toprongy külsejű családanya kijelenti, hogy 30-35 éves sportos, magas jóképű, független, anyagilag stabil, gáláns férfiak jelentkezését várja, akkor azt hiszem nincs miről beszélni. A vicc az, hogy még el is hiszi, hogy neki ilyen lesz. A tragédia meg az, hogy a hozzá való normális férfiakat meg elhajtja a f*szba!
1. pontra férfiak voksoltak
4. pontra pedig nők :)
Én nem szavaztam semmire, mert nincs itt, amit én jelölnék.
Nőként fontos a pénz, mert sajnos szeretetből nem lehet kenyeret venni. Ettől függetlenül nem a dúsgazdag, tehetős pasikat keresem, de igen is, van egy szint, ami alá nem adnék. Adtam régebben, szóval rám nem lehet azt mondani, hogy esélyt sem adok. Még fiatalon ismerkedtünk meg, és rossz volt, hogy évek alatt sem jutottunk el odáig, hogy elő tudja teremteni a havi 60.000 Ft-os (vidéki) albérlet díjának a felét, tehár 30.000 Ft-ot. Többet ilyet nem szeretnék. Nekem aztán nem feltétel, hogy új autója legyen, meg a Maldív-szigetekre vigyen el nyaralni, de igen is, van az a szint, ami eleve már a gyerekvállaláshoz is szükséges. Csak mert ő elvárta volna, hogy a semmire szüljek neki, és még szerencse, hogy nem mentem bele a rózsaszín ködtől.
Na de hol van az leírva, hogy a mai férfi csak akkor értékes, ha jóképű és sportos? Ettől függetlenül állj le pl. az Őrs vezér terén, és kezdj el figyelni. 10 férfiből minimum 3 konditerembe jár, látszik rajta. 5 átlagos, 3 elhízott. Nőknél ez az arán: 10-ból 0,2 sportos, 2 alapból vékony de semmi extra, 3 átlagos, a többi elhízott, de még a 20 alatti korrosztály is. Csak kérdem, akkor honnan ez a fránya nagy elvárás a nők részéről? Mert már nem hallok mást, mint hogy a legrusnyább, legigénytelenebb, legbutább nőnek is 185cm magas, kidolgozott tesű Adoniszok jöhetnek szóba, de ez csak a beugró. Azért a humornak is van határa!
Főleg amikor a szottyadt és megereszedett 40-es nők jönnek hogy nekik meg a 30 éves szuper macsó tehet csak ajánlatot, amin nagy kegyesen elgondolkoznak. Az utcán meg alig látni csinos nőt, a társkeresők felhozatala női oldalról meg kb. ilyen 100 nőből 5 nő aki még ki is néz valahogy, a többi túlsúlyos szurke kis egér.
Ahhoz már százmillióid kell legyenek, hogy kizárólag a pénzed számítson és mondjuk csúnya/béna férfiként is legyen csinos, jó nőd. (Aki csak a pénzedért van veled, ha ezt el tudod fogadni.)
Viszont férfiként te is egy komplex csomagot nyújtasz a nőknek (ahogy ők is neked általában), amiben benne van a pénzed, kinézeted és a stílusod/viselkedésed alapvetően. Ennek a 3-nak kellene nagyjából egy egészséges(en minél magasabb) kombinációjának meglennie. Ha gazdag vagy, de dagadt, akkor is érdemes lefogynod és kigyúrni magad. Ha vannak barátaid, jó dumájú vagy, de csóró, akkor is érdemes pénzt szerezned. Ha kigyúrt vagy, de nehezen kommunikálsz, akkor is érdemes a kommunikációdon fejleszteni. Szóval mindegyik számít. Csekkold, hogy ezek közül mik az erősségeid, mik a gyengeségeid. Nyilván ami a legnagyobb gyengeséged azon próbálj a legjobban javítani, de a többiről se feledkezz meg.
Ja a külső. Csak éppen az a gond, hogy a nők az interneten edzik a szemüket, ahol meg perfekt testű férfiakat látnak. Hát persze hogy ez az alap. Ezt a sportos testet is hagyjuk már! Van aki hasznosabb dolgokkal tölti az idejét, mit a nőknek pedálozandó, mindenféle ostoba fehérjével meg tömegnövelővel szennyezze a testét, majd értelmetlen vadarabokat emelgessen hogy vastagabb legeyen a karja meg a mellkasa. Mert kb. az egésznek z a lényege, hogy megfeleljen a női elvárásoknak. Az egészséget meg ne említse valaki, mert az megcsúfolása a valóságnak.
Húúú, micsoda egyedi megjelenést kölcsönöz egy férfinak a kommersz tápos kinézet! Azta! Tucat+1. Szerintemmár most ki is lehet találni valami egyedibbet, mert ez már unalmas.
De ha ez az elvárás a női oldalon, akkor a férfi elvárás is lehet a 165/50, szálkás, arányos női test. Vékony boka, vékony csukló, egyenes vállak, definiált izomzat. Hajrá!
Amíg ez a két csoport erre áldozza az életét, addig az értelmesebbek vehetnének a fáradságot és vissza kanyarodhatnának a normalitás talajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!