Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a nőknek a pénz a legfontosabb az ismerkedésnél? Van benne igazság szerinted?
0 forintom volt mikor össze jöttem a barátnőmmel, megjegyzem szegény családból származok és még jobban megjegyzem nem is nézek ki jól. És őt ez nem zavarja.
Probléma?
Ha nincs gyerek, legyen annyi, amiből meg lehet élni. Nem kell luxus, nyaralás,stb. Ha jól érezzük magunkat egymás társaságában, ennyi elég nekem.
De tény, hogy a férfi nézzen ki jól. Meg ne nekem kelljen eltartani, mert volt ilyenre is példa.
Engem elborzaszt ez a férfi nézzen ki jól kijelentés!
Oké, a nők meg nézzenek ki úgy, mint Pamela Anderson 25 évesen. Most már kvittek vagyunk. Vagyis nem, mert egy botrányosan ronda nőre is van jelentkező.
Mindenki csak azt várja el amit ő tud nyújtani.
Ha valaki pénzes , jóképű, határozott férfit szeretne akkor legyen olyan ő is nőben.
Mert ha nem , akkor nagyon fel fog borulni az egyensúly :)
17.
Férfiak többségét abszolút nem érdekli a nő pénze.
17. Már régen felborult minden. A férfiak pitiznek a nőknél, a férfi energiák átalakultak vagy agresszív öntelt energiák, vagy kislányos lágy energiák. A nőké lett a vezető szerep, ők döntenek mindenben. Az a baj, hogy mindkét nem jól megszívta.
Szerintem ultra megalázó ez a kuncsorgás a nők után! 🤮
Szerintem ultra megalázó ez a kuncsorgás a nők után!
Egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!