Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak akik nagyon sikertelenek az ismerkedés terén. A baráti társaságotok, hogy fogadja, hogy nem kelletek a nőknek?
Eléggé furcsa "baráti társaság" az olyan, akik beleszólnak a magánéletedbe.
Ahhoz mégis kinek mi köze? Nekem ilyen barátoknem kellenének.
Biztos vagyok benne, hogy tudják esélytelen vagyok a nőknél. De a rokonokkal ellentétben ők legalább nem zaklatnak ezzel.
32F
Amíg segíteni nem tudnak, nem cseszegethetnek vele.
S amíg nincs mit szégyellenem, addig a haveri piszkálódások sem érintenek meg, ilyen gondom nekem nincs
En masik kontinensen elek, mint a nehai barataim.....
37F incel
Engem annak idején rettenetesen zavart ez a dolog. Amikor sztorizgatnak a szexuális sikereikről, a barátnős programjaikról, a csajozós élményeikről. Én meg csak hallgattam, mint a sír, kényszeredetten vigyorogtam, amikor muszáj volt és igyekeztem úgy tenni, mintha nem üvöltenék a fájdalomtól belül a lelkemben.
Végül úgy oldottam meg ezt, hogy megszakítottam a kapcsolatot a nálam sikeresebb haverjaimmal. Inkább játszok, meg pótcselekvéseket keresek. Nekem abban semmi szórakozás nincs, hogy mások sikereit hallgassam, miközben én egy roncs vagyok, egy semmi, egy értéktelen nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!