Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti férfiak akik nagyon sikertelenek az ismerkedés terén. A baráti társaságotok, hogy fogadja, hogy nem kelletek a nőknek?
Nincs kifejezett baráti társaságom. Ismerőseimre meg vagy nem tartozik, vagy ők is ilyenek, vagy lesz.rják és nem izélnek ezzel.
Nem a kinezetem miatt, szimplán megunom a nőket pár nap alatt, otghon meg ott van a poresz, újság, dvd ha ki kell csavsrnj a gyíkot.
Apámmal nekem is volt egy érdekes szituációm. Mikor összejöttem az első barátnőm, közölte, hogy megnyugodott, azt hitte, hogy meleg vagyok. Kösz b+ :D
Na arra én is kíváncsi lennék. Mikor faterom szokott mesélni volt csajozós sztorijairól, hát nem kellett sok ahhoz, hogy valakinek sikerélményei legyenek ezen a területen. Volt egy jó munkája (kőműves, akkoriban szintén pörgött az építőipar, bébibumm->sok gyerek, sok család->sok építkezés) és egy kocsija (jó kis trabant). Volt 2 felesége is. 33 évesen (annyi vagyok most), már volt 3 gyereke (1 az első házasságból, 2 a következőből). Megnézném, hogy ezekkel a paraméterekkel, ha fiatal lenne, most mire jutna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!