Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb soha többé nem hozzászólni senkihez az első sikertelen ismerkedés után, mintsem addig csinálni amig magabiztos nem lesz benne az ember?
Tudod miből lesz a magabiztosság? Sikerélményből. Csak és kizárólag sikerélményből.
Ráadásul nem is akármilyen sikerélményből, hanem azon az adott területen lévőből. Tehát hiába vagyok én mondjuk nagyon jó a munkámban, ettől nőzés közben nem leszek magabiztosabb. Ahogyan állásinterjún sem leszek magabiztos csak attól, hogy 100 nőt lefektettem már.
Na most, ha valakinek nincs sikerélménye, akkor hogyan gondolod ezt a magabiztossá válást? Ilyen nincs. Az egyetlen, amit elővehet ilyenkor, az a puszta oroszlán szíve és a bátorsága, hogy leugorjon egy olyan szikláról amin már megütötte magát egyszer.
egyszer megégettem a kezem, nem akarom megismételni
hátránya, hogy egyedül leszek, de ez még mindig jobb
Kérdező: te tudnál írni a saját sikeres példádból, vagy csak feldobtál valamit?
Ma Mo.-n nagymértékben olyan emberek élnek, mint a használt autók: már kipróbálta őket 1-3-5 ember, lett 2-4 pulya, 3 válás, 4 szakítás. E mellett egy olyan generáció nevelkedik, születik évről évre a 1990-es évek óta, akiknek f*njuk sincs a szeretetről, a kapcsolatokról, az emberi kapcsolatokról, mert a szüleiké is el lett b*va.
Így mit vársz, Kérdező?
Azért jobb bezárkózni mert úgy nem tudnak megalázni
A megalázást kevesen viselik jól
Amúgy 2-es tökéletesen leírta: az a magabiztosság SOHA nem a kudarcélményekből fakad, hanem a sikerélményekből, kizárólag abból.
És aki néhányszor próbálkozott, és csakis kudarcélményei voltak, az így nem lesz magabiztos, ellenben rendesen megcsömörlik attól a tevékenységtől, ami pusztán kudarcokat és bánatot hozott neki.
Így pedig nem nagyon fog próbálkozni többet, vagy csak keveset és nagyon ritkán.
Ez így működik
"Nem feltétlenül, küzdősport edzéseken általában én húztam a rövidebbet ringben, de bármikor magabiztosan odaállok."
A kulcsszó az "általában"
Akkor van baj, amikor apróbb sikerek sincsenek, amiből meríteni lehet.
Küzdősportot amúgy sem lehet a társkereséshez hasonlítani szerintem, ott nem megalázó rengeteg kudarc, társkeresésben az
Jó, akkor mindig elvertek, így jobb? :D
Apró sikerélményeket bármiből lehet meríteni, de ha valaki úgy áll hozzá, hogy siker kizárólag az, ha megszólít egy nőt és az kéjes tekintettel egyből ráveti magát és hazavonszolja szexelni, annak tényleg nem lesz sikerélménye. Értelmesebb lenne kis célokat kitűzni (amik tőled függenek, pl. oda mersz-e menni) és azokra építkezni.
Idegenekhez alapból nem megyek oda ismerkedni, az csak a tapasztalt nőcsábászok terepe, nem a lúzereké.
Az ismerkedés terepe legtöbbször ismerős lehet, vagy a neten persze ha valaki van olyan kegyes és reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!