Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác de nem merek hozzászolni . Mit tegyek?
egy suliba járunk egy bussza van mikor melléülök de nem merek hozzá szolni pedig elsőlátásra szerelem volt. elmondtam a tanárjának is sajnos xd csak mert joba vagyok vele csak hogy ő elmondta és mostmár mindenki tudja a suliba és nagyon cikinek érzem hogy én meg ilyen beszari vagyok . 17 lány ( kérlek ne nézzetek le ) mindig ez van ha szerelmes leszek abbol nem lesz semmi mert hozzá se merek szolni a fiúhoz.
hogy probáljak vele beszélgetést kezdeményezni?
Kérdezd meg, hogy hol száll fel? ( ha nem együtt szalltok fel)
Mi az első órája?
Hogy telt a hétvége?
Veresd meg a tanárod.
Amugy meg igaza van az elobb valaszoloknak. Nem tortenhet olyan rossz, ami miatt majd megbanhatod, higy megszolitottad. Amugy ha mindenki tudja, akkor a srac aki bejon neked miert nem jon oda hozza. Neki kene kezdemenyezni...valszeg nem tetszel neki. Erted...
amiota elmondtam a tanárnak azota nem talalkoztam a sráccal mert másik busszal mentem . csak azt akarom megtudni h tetszeke e neki vagy sem ... de de igaza van az utolso valaszolonak .
köszönöm szépen a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!