Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem lesz soha pasim?
Sokszor megkapom, hogy fiús lány vagyok, mert folyton farmert hordok, pólót, meg edzőcipőt.
Hosszú hajam van(derekamig ér), állítólag még a zenei stílusom is fiús(Deniz,Funktasztikus,Artos,Siska,Eminem, minden ami rap). Nem hallgatok 'aranyos, cuki" One directiont, vagy mit, sem SP-t meg Justin Biebert, nem követem a divat zenéket, sőt a ruházati divatot sem. Nem szeretem a rózsaszín ruhákat, utálom a szoknyát, ritkán sminkelem magam(általában alkalmakkor, ha valahova megyek), gyakran járok el bulizni, nem sportolok.
A hobbim miatt sokan gyogyósnak néznek, elméletileg még a hobbim is 'fiús'. Verseket írok, regény vázlatokat, részleteket, novellákat. Férfiszakmát tanulok, mert informatikai rendszergazdának tanulok. Nem vagyok rossz tanuló, de jó sem.
Folyton piszkálnak, hogy csúnya vagyok, soha nem lesz pasim, fiús vagyok. Van pár barátnőm/ fiú haverom aki mellettem van, de egyik sem sulin belül van. Az osztályomban 3 lány van, de mind a kettő kényes ribi, nem jövök ki velük sem. Inkább a fiúkkal, de azokkal sem minddel, mivel ők is ezzel piszkálnak, hogy sminkeljem magam, vasaljam ki a hajam, vegyek fel szoknyát stb. stb.
Elegem van. Folyton kérdezgetnek miért erre a szakra jöttem, meg ilyenek.
Nem tudok rajzolni, sem táncolni, énekelni végképp nem, olyan a hangom, mint egy 5 éves kisfiúé(állítólag).
Nem vagyok egyébként szerencsére sem pattanásos sem mitaszeres, de mégis csúnya vagyok azt mondják.
Min változtassak? Nekem megfelelek ahogy vagyok, nem akarok más lenni, mint aki vagyok, de így meg nem felelek meg a társadalomnak.
Attól félek tényleg igazuk lesz, s soha nem lesz pasim.
Eddig 3-4 fiú udvarolt már Nekem, de vagy bunkó tahó volt, vagy büdös, vagy ne is beszéljünk róla. Finoman elküldtem őket, nem olyan bunkóan, mint sok lány csinálja.
Az ideálom egy magas, sportos testalkatú, normális srác aki magamért szeret, úgy ahogy vagyok, de attól félek soha nem fogok ilyet találni.
UI.: Nem kérek olyan priviket, hogy 'Csá, képcsere?'!
Ha magadnak megfelelsz, előbb-utóbb lesz olyan férfi, aki ezért fog szeretni, nem másért. Amúgy meg... nem biztos, h illene hozzád a szoknya (pontosabban a személyiségedhez), így meg elég fura összhatás lenne, hiába van mondjuk szép alakod, érted..
Azt kell csinálnod, amit szeretsz.. Nehogy már rájuk hallgass!!! Sz@rd le azokat, akik le akarnak róla beszélni, vagy rá akarnak venni dolgokra, túl sok szabadidejük van.
Hát ha sportolnál talán jobb lenne nem csak a srácok miatt magad miatt is.
Az h fiús vagy engem annyira nem izgatna az eddigi csajokkal akivel voltam mind farmert hordtak volt amelyiken fiú pullover volt
Meg az a szakma inkább való egy lánynak mint pl az asztalos szakma én annak tanulok és van olyan osztály ahol vannak lányok is.
az h lesz e pasid csak a hozzáállásodon mulik volt az a pár srác majd lesz olyan is amelyik neked megfelel
Szerintem pedig minden rendben veled!:D
Nekem tetszik, hogy nem vagy egy tipikus mindennapi lány. Ezen kívül egyezik a zenei ízlésünk! :D
A hobbid nem fiús egyáltalán, nekem az is bejön!
Hány éves vagy?
Ha küldenél egy képet vagy kiraknád ide, akkor mégjobban el tudnám mondani a véleményem :) Érdekelne.
Hány éves vagy?
Mit érzel amikor valaki azt mondja neked, hogy csúnya vagy?
(semmit sem mert már megszoktad, vagy nagyon bánt és ilyen jelzők mindig elkeserítenek?)
Te is csúnyának tartod magad?
Ha igen, miért?
melyik testrészed nem tetszik neked, de annyira, hogy emiatt utálod is?
Ha másért nem csak puszta kíváncsiságból, legalább egyszer már biztosan vettél fel szép ruhát, ki is festetted magad hogy megnézd mi az alternatíva.
Ilyenkor mit éreztél miközben magadat bámultad a tükörben?
Mire gondoltál?
Ha fiúsan öltözöl és sok mindenben olyan a viselkedésed mint a fiúké, akkor lehet, hogy azért nem szeretsz szép ruhákban járni, kisminkelni magadat stb. mert igénytelen vagy a saját megjelenéseddel szemben pont úgy mint egy átlagos kamasz fiú.
Tegyük fel, hogy egy magas, jó képű, sportos srác észrevenne téged, elkezdene veled foglalkozni, neked is nagyon tetszik a srác, kezdesz belezúgni, mit csinálnál ha egy nap megkérne téged, hogy a következő randira szoknyában vagy ruhában menj el vele?
Szerinted komoly belső konfliktusba kerülnél saját magaddal de megtennéd amit kér, vagy egyszerűen nemet mondanál neki?
Vagy nem is tudod a választ, mert még sohasem zúgtál bele senkibe sem annyira, hogy ezt a lehetőséged el is tudd képzelni?
Egy átlagos heteroszexuális férfinak tetszik a nőies nő, és csak akkor van esélyed arra, hogy egy ilyen srác belédzúg ha nem vagy nőies, ha akár munka, suli vagy valami hobby kapcsán sok időt (heteket, hónapokat) töltetek együtt és időközben megismeri a lelkedet.
Ami egyáltalán nem baj, sőtt, sok valóban nem túl szép lány illetve nő így talál magának párt egy örök életre és nem is biztos, hogy rosszul jár, mert sokkal több esélye van egy csúnya lánynak arra, hogy a belső mivoltáért szeressen bele egy férfi mint egy bomba jó nőnek.
Egy a lényeg, hogy akármennyire is szeretnél már kapcsolatban lenni, ne légy és főleg ne mutasd, hogy mennyire kétségbesetten keresed a szerelmet mert ezzel sok férfi vissza is tud élni, kihasználni téged és utána eldobni nem is beszélve arról, hogy még egy normális férfi vitorlájából is kifognád a szelet ha te tálcán kínálod fel magad neki mert végre van valaki aki érdeklődést mutat irántad.
Sz@rd le hogy többi mit mond,olyan vagy amilyen,attól hogy fiús lány vagy nem jelent azt hogy csúnya is,a szak meg..........ha érdekel téged a szak akkor még nem lehet hogy nagyon jó leszel a szakmádban.
Nemsokára eljön a szőke herceged,fehér lovon,ő majd a belsőd miatt fog szeretni................
Szerintem
16/F
Eszedbe ne jusson megváltozni mások kedvéért! Egyszer majd lesz valaki az életedben aki úgy fog elfogadni ahogy vagy. Ne foglalkozz mások véleményével! Mi az már hogy a fiúk mondják meg hogy sminkeld magad?! Szóljál már be nekik ne hagyd magad!
Ui: én is lány vagyok, ne sértődj meg, küldenél nekem egy képet magadról? Nem azért, de nincs olyan hogy vki szép vki csunya ezt be akarom neked bizonyítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!