Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem lesz soha pasim?
Sokszor megkapom, hogy fiús lány vagyok, mert folyton farmert hordok, pólót, meg edzőcipőt.
Hosszú hajam van(derekamig ér), állítólag még a zenei stílusom is fiús(Deniz,Funktasztikus,Artos,Siska,Eminem, minden ami rap). Nem hallgatok 'aranyos, cuki" One directiont, vagy mit, sem SP-t meg Justin Biebert, nem követem a divat zenéket, sőt a ruházati divatot sem. Nem szeretem a rózsaszín ruhákat, utálom a szoknyát, ritkán sminkelem magam(általában alkalmakkor, ha valahova megyek), gyakran járok el bulizni, nem sportolok.
A hobbim miatt sokan gyogyósnak néznek, elméletileg még a hobbim is 'fiús'. Verseket írok, regény vázlatokat, részleteket, novellákat. Férfiszakmát tanulok, mert informatikai rendszergazdának tanulok. Nem vagyok rossz tanuló, de jó sem.
Folyton piszkálnak, hogy csúnya vagyok, soha nem lesz pasim, fiús vagyok. Van pár barátnőm/ fiú haverom aki mellettem van, de egyik sem sulin belül van. Az osztályomban 3 lány van, de mind a kettő kényes ribi, nem jövök ki velük sem. Inkább a fiúkkal, de azokkal sem minddel, mivel ők is ezzel piszkálnak, hogy sminkeljem magam, vasaljam ki a hajam, vegyek fel szoknyát stb. stb.
Elegem van. Folyton kérdezgetnek miért erre a szakra jöttem, meg ilyenek.
Nem tudok rajzolni, sem táncolni, énekelni végképp nem, olyan a hangom, mint egy 5 éves kisfiúé(állítólag).
Nem vagyok egyébként szerencsére sem pattanásos sem mitaszeres, de mégis csúnya vagyok azt mondják.
Min változtassak? Nekem megfelelek ahogy vagyok, nem akarok más lenni, mint aki vagyok, de így meg nem felelek meg a társadalomnak.
Attól félek tényleg igazuk lesz, s soha nem lesz pasim.
Eddig 3-4 fiú udvarolt már Nekem, de vagy bunkó tahó volt, vagy büdös, vagy ne is beszéljünk róla. Finoman elküldtem őket, nem olyan bunkóan, mint sok lány csinálja.
Az ideálom egy magas, sportos testalkatú, normális srác aki magamért szeret, úgy ahogy vagyok, de attól félek soha nem fogok ilyet találni.
UI.: Nem kérek olyan priviket, hogy 'Csá, képcsere?'!
Teljesen normális hogy egy lány farmer-póló.ban jól érzi magát!
A legtöbb srác imádja az ilyen "laza" csajokat!
Hogy még nem találtad meg azt aki normális, nem a Te hibád!
A fiúk ma érdekesen állnak a csajozás kérdéséhez! :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!