Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha körülöttem már mindenkinek van valakije de nekem nincs és így sokszor nem tudok hozzászólni a beszélgetéshez?
Figyelt kérdés
Engem nem igazán zavar az hogy egyedül vagy csak rengetegszer van olyan hogy amikor osszeulunk a barátnőmimmel akk kitargyaljak a pasi ügyeket de én viszont nem tudok semmit sem hozzaszólni a témához mert nulla tapasztalatom van ( meg csak nem is csókolóztam senkivel) és emiatt annyira rosszul érzem magam. Mi tegyek?
(Nem tudom h helyes kategóriába írtam e:D)
17/l
2018. szept. 8. 01:12
2/6 anonim válasza:
Szerintem ne csak ezért akarj barátot, mert akkor már a legelején halálra ítéled a kapcsolatot. :P
3/6 anonim válasza:
Várd meg míg új téma nem lesz :D
Nekem meg nincs autóm, se jogsim, tegnap én se tudtam hozzászólni egy ilyesféle témához iszogatás közben.
Nem tudom milyen mögöttes indíttatása van a kérdésnek, de ne, ne szerezz magadnak egy csávót csak azért, hogy legyen miről beszélni ilyen helyzetekben. :D
4/6 anonim válasza:
Ha a barátnőiddel vagy, akkor hallgassad érdeklődéssel, mit mesélnek az életükről, hiszen azért vagy a barátnőjük, hogy tudjál arról, éppen mi foglalkoztatja őket.És hozzászólhatsz, elmondhatod a véleményedet a fiúról, még akkor is, ha nem ismered, csak hallomásból, de hozzáteheted,hogy igaz, nekem nincs konkrét tapasztalatom fiú-ügyben, de azért nekem az a véleményem stb. - Fejezd ki, hogy örülsz, ha valamelyik éppen jókat mond, vagy együttérzel velük, ha rossz passzban vannak. - De remélem, még egy ideig nem lesz fiúd, mert még fiatal vagy hozzák, a barátnőid is jobban tennék, ha mással foglalkoznának, együtt elmehetnétek kirándulni, biciklizhetnének, országot járhatnátok, elmehetnétek múzeumokba stb. stb.
5/6 anonim válasza:
Attól, hogy nincs tapasztalatod lehet véleményed, mondd el azt. Én sem tudok hozzászólni az autótémához, mert hülye is vagyok hozzá, meg még kb 100 év mire lesz, szóval off.
6/6 anonim válasza:
Nekem ma volt egy csaj akit meghivtam moziba, latszott rajt h fél és szegyenlős. Nem mertem ezert megolelni se,megpuszilni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!