Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy hogy szingli de körülötte meg mindenkinek van párja?
Én nem szingli vagyok, hanem magányos, vagy egyedülálló. Nem tudom mi az ideális megfogalmazás arra, hogy szeretnék, de nem jön össze semmi. Talán lúzer?
Baromi rossz érzés. Régi osztálytársak, barátok megházasodtak, valakik már a második gyereküket várják, mindenki kézenfogva sétál... Hiába tetszik valaki, megkeresem a neten, kapcsolatban. Mindenki, közel s távol mindenki, pedig évekkel fiatalabbak nálam. Nekem meg még kapcsolatom sem volt. Kicsi a család, már nem is kérdezik, hogy mi van ezügyben, tudják, hogy reménytelen.
Fiatal vagyok még, de félek ha most nem megy a párkeresés, később sem fog menni...
17f
Az vagy aminek magadat tartod. Én eleve nem foglalkozom más életével. De mondok konkrét példát adott 1 pár a csávó nem akart menni a Balatonra nyaralni de a csaj igen és ott rágta a fülét a gyereknek h de drágám így meg úgy.
Mikor a gyerek mondta h erre nem akar pénzt költeni.
Én meg majdnem kiröhögtem őket így az irodában.
Nekem abszolút nem gond h nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!