Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik megyében lehet a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik megyében lehet a legtöbb szingli? Írjatok megyét, kort, nemet

Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
:D Mert akkor odaköltözöl?
2018. ápr. 7. 12:36
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 nem megyek sehova,nekem itt minden megfelel. Csak látom a sok szingli meg magányos,tanácstalan posztok kiírójinak a szomorú történeteit és kíváncsi vagyok hogy vannak-e olyan megyék ahol mondjuk ez a szint magasabb mint máshol. Puszta antropológia.
2018. ápr. 7. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Pest megyében lesz a legmagasabb, mert az országban ott a legnagyobb a népesség. Szerintem többnyire mindenhol azonos a szinglik ARÁNYA, és mivel Pesten többen vannak, ugyan az az arány több embert jelent.

De azért: Pest megye 17/L

2018. ápr. 7. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogyan a 3-as is írja, Pest megye a nyerő, mivel kapásból Budapest kiteszi MO népességének a negyedét. Így, mivel a szinglik aránya valószínűleg mindenhol kiegyenlített, így ha csak azt számoljuk, hány fő szingli, akkor itt lesz a legmagasabb a szám. DE, ez nem jelenti azt, hogy százalékosan is itt a legnagyobb, ezért értelmetlen a kérdés. Egyébként 22/F Pest megye.
2018. ápr. 7. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Jelen esetben ti budapestet is belevettétek pest megye lakosságához avagy nem? Azért az szerintem hogy ott van a legtöbb ember nem biztos hogy azt vonja maga után hogy ott több a szingli. Lehet hogy a nagyobb népességszámnak köszönhetően ott többen találnak párt.
2018. ápr. 7. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Budapest is Pest megye, persze, hogy beleveszed. Elég nagy butaság lenne nem belevenni. Egyébként pont azért van több szingli, mert annyian vannak. Én itt lakom Budapest mellett és hidd el, itt jobban utálják egymást az emberek, mint bárhol máshol. Pont azért, mert annyian vannak.
2018. ápr. 7. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Többen találnak párt, mert több ember is van. De szerintem arányaiban ugyan annyian nem találnak párt, mint Pest megyén kívül bárhol. :)

Pl.: Van két város egyik 20.000 lakossal, másik 4.000-el és teszem azt a szinglik átlagos aránya 20%. Akkor az első városban 4.000 szingli van, a másodikban 800. :D Az első faluban, mivel többen vannak, többen vannak kapcsolatban is, de arányaiban ugyan annyi százalék a szingli.

2018. ápr. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!