Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi kell a nőnek? Milyen a férfi idealjuk a nőknek?
#18-as kommentre:
Kedves és “kedves” férfi között is van különbség. Amire én gondolok, az egyfajta polgári, pacifista, családcentrikus attitűd. Aki azért kedves, mert megvan a megfelelő EQ-ja hozzá és nem érdekből jópofizik esetleges együttlét reményében, hogy ha “nem”-et kap, elküldjön az összes létező női felmenőmbe, meg egyéb helyekre. Hanem aki individuálisan, egyéni meggyőződésből és a belső értékei, értékrendje miatt kedves és empatikus.
Jó példa erre: Volt barátomat akármikor fel tudom keresni, ha rosszul érzem magam, mert meghallgat - hátsó szándék nélkül. Nem ítélkezik afelett, hogy “megint milyen hülye voltál”, hanem emberként lehet vele beszélgetni emberi dolgokról, élményekről, benyomásokról, érzésekről. Ritka az ilyen férfi és szerencsés, aki egy ilyet meg tud tartani…
A másik példa, amikor kommentem alapján felkeresett egy elsőre kedvesnek tűnő, rengeteg emotikont használó “úr”, aki amint nem válaszoltam neki 20 percen belül, az “öregapám f@szát kezdte emlegetni”, meg hogy mekkora retkes k*rva vagyok.
“Nőként” (nem vagyunk homogén massza amúgy, ahogy a “férfiak” sem) könnyű észrevenni a különbséget, mivel az utóbbi haszonlesés pusztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!