Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen csávó már az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csávó már az ilyen?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, diplomás, jó testalkatú fiatal nő. Vidéken élek és tinderezni kezdtem. Állandóan csak az ilyen mamahoteles vagy albérletes férfiak találnak be. Ennyire sok férfi mamahoteles vagy nem tudja összekaparni a kezdőt egy hitelre?

Jelenleg én is a szüleimmel élek, de csak azért mert nem lenne ésszerű egyedül fizetnem az albérletért.

2024. márc. 27. 06:12
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
40 - Nagyja önállóan életképtelen, igen. Van kivétel, max az össz. állomány 15%-a, a többinek kell az, hgoy a férfi eltartsa.
2024. márc. 27. 09:14
 42/53 anonim ***** válasza:
69%

Akkor ne is keress nőt ha ez a véleményed róluk.

Ha napi 10 lejárató kérdést teszel ki akkor neked pasira van inkább ingerenciád!

2024. márc. 27. 09:19
 43/53 anonim ***** válasza:
60%
#41 Hogy te milyen degenerált vagy. :D
2024. márc. 27. 10:02
 44/53 A kérdező kommentje:
43 Ne fájjon az igazság. :D
2024. márc. 27. 10:03
 45/53 anonim ***** válasza:
84%

Ha otthon laksz te is miért zavar ha a másik ember is otthon él?

Miért kezdesz ismerkedni egyből úgy, hogy "hova szüljek?". Kiscsillag, sehova nem kell szülnöd. Először ismerkedsz, randizol majd jó esetben párkapcsolat. Ha működik a dolog, akkor egy idő után igen, el lehet gondolkodni a házasságon, családalapításon. De addig tudod együtt, a pároddal kell dolgozni azon, hogy meg tudjátok teremteni a feltételeket ehhez. Régen is így volt az emberek általban közösen teremtették meg maguknak a családalapításhoz, az együttéléshez szükséges hátteret.

2024. márc. 27. 10:15
 46/53 anonim ***** válasza:
28%

De a kérdezőnek ezt ne magyarázd mert úgysem érti.

Troll incel, aki ilyennek látja a nőket és ezzel a kérdéssel egy támadási felületet hozott létre a nőknek.

2024. márc. 27. 10:26
 47/53 anonim ***** válasza:
71%
#43 Hogy a francba fájna nekem, hogy milyennek tartod a nőket, amikor én férfi vagyok? :D
2024. márc. 27. 10:27
 48/53 anonim ***** válasza:
44%
Ahogy a kérdés kiírója is !
2024. márc. 27. 10:31
 49/53 anonim ***** válasza:
50%
Te nem tudtad összekaparni az önerőt egy hiteles lakásra?
2024. márc. 27. 10:48
 50/53 anonim ***** válasza:
37%

Mekkora agyatlan vagy! Látszik hogy a diploma nem mérce! Összefüggéstelenül beszélsz! Ezért a fogalmazásért már általánosban is karót adtak!

Akinek ma lakása van Pesten annak vagy vették a szülei vagy örökölte vagy ketten nagy nehezen összespórolták és a gyerek miatt együtt maradtak. Nagyon kevesek tudtak venni már akkoris amikor még a fidesz előtt értelmesebb áron voltak. Ma meg csakis az tud venni aki kriptózik vagy kitalál valami roppant jó vállalkozást. Egyébként az összes csajom akivel ismerkedtem már egészen korán egyedül élt. A mostani is 18 éves kora óta. De ő valóban értelmes is, nem csak egy retek helyen diplomázott ahol észt nem is osztottak... Az meg hogy tinderezel mindent elárul rólad. Ugyanolyan legalja vagy mint a pasik akiket kritizálsz onnan!

2024. márc. 27. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!