Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen csávó már az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csávó már az ilyen?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, diplomás, jó testalkatú fiatal nő. Vidéken élek és tinderezni kezdtem. Állandóan csak az ilyen mamahoteles vagy albérletes férfiak találnak be. Ennyire sok férfi mamahoteles vagy nem tudja összekaparni a kezdőt egy hitelre?

Jelenleg én is a szüleimmel élek, de csak azért mert nem lenne ésszerű egyedül fizetnem az albérletért.

2024. márc. 27. 06:12
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
90%
Gyenge troll vagy így kora reggelre.
2024. márc. 27. 06:48
 12/53 anonim ***** válasza:
73%

Mert ha ketten mentek albérletbe, akkor magatoknak kell fizetni!? Menj a haverokkal!

2024. márc. 27. 06:49
 13/53 anonim ***** válasza:
83%
Ne etessétek az incel trollt :)
2024. márc. 27. 07:04
 14/53 anonim ***** válasza:
72%

„Állandóan csak az ilyen mamahoteles vagy albérletes férfiak találnak be. … Jelenleg én is a szüleimmel élek, de csak azért mert nem lenne ésszerű egyedül fizetnem az albérletért.”

Minden zsák megtalálja a maga foltját… 😅

2024. márc. 27. 07:13
 15/53 Noren1989 ***** válasza:
81%
Úgy vagy te jótestű nő, ahogy én pitbull-retriever.
2024. márc. 27. 07:19
 16/53 anonim ***** válasza:
70%

Így van ahogy mondod! Nagyon igazakat beszélsz! Egy férfi azért rendelkezzen legalább két saját lakással. Kell egy a család számára, illetve esetleges válás esetén egy tartalék, hogy ne az utcára kelljen költöznie. Természetesen - ahogy te is írtad - válás esetén a lakás a nőé és gyerekeké. Tehát mikor válásra kerül a sor és átköltözik a tartalék lakásába, szüksége lesz egy új tartalékra arra az esetre ha a következő kapcsolat is rossz véget érne. Következtetésképpen leírható, hogy egy férfinek rendelkeznie kell ENSZ+JNSZ+1 számú lakással, ahol ENSZ= előző nők száma és JNSZ= jelenlegi nők száma. Az előbb leírt egyenletből ugye világosan látszik, hogy ezt nem sok férfi tudja teljesíteni, mert életképtelen szarok vagyunk, ezért jobb is ha elássuk magunkat és párkeresés helyett inkább szerzünk egy kutyát.

2024. márc. 27. 07:21
 17/53 anonim ***** válasza:
78%

4

ha övé a ház akkor te költözöl ki. A gyereket ott hagyhatod, de neked kocc van

2024. márc. 27. 07:27
 18/53 Noren1989 ***** válasza:
82%
Amúgy helyesen a kérdés: " Milyen csàvó mà' az ilyen?? ".
2024. márc. 27. 07:30
 19/53 anonim ***** válasza:
63%

A mamahotelesnek fáj, hogy a párjelöltjei mamahotelesek..??? Ne már 😃 Te miért nem kapartad össze az önerőt még!?

Mamahoteles...

Na, szóval vedd észre, hogy éppen pont saját magadról mondasz ítéletet, amikor elutasítod a mamahoteleseket. Te is az vagy! Olyat nem várhatsz el kapcsolatban, amit te magad sem tudsz teljesíteni!

Ha magasabb szintű párt akarsz, akkor neked is magasabb szinten kell lenned. Fizesd be azt az önerőt, aztán költözz át a házadba, ha szerinted ehhez egy ember elég.

2024. márc. 27. 07:44
 20/53 A kérdező kommentje:
Miért ne várhatnám el? Hova szüljek?
2024. márc. 27. 07:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!