Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csávó már az ilyen?
28 éves vagyok, diplomás, jó testalkatú fiatal nő. Vidéken élek és tinderezni kezdtem. Állandóan csak az ilyen mamahoteles vagy albérletes férfiak találnak be. Ennyire sok férfi mamahoteles vagy nem tudja összekaparni a kezdőt egy hitelre?
Jelenleg én is a szüleimmel élek, de csak azért mert nem lenne ésszerű egyedül fizetnem az albérletért.
Tuti nem jönnék össze olyan csajjal aki a szüleivel él. Hatalmas redflag!
Nemtől függetlenül 28 évesen csak kirívó esetben, rövid ideig egészséges együtt élni a szülőkkel. Költözz össze a haverjaiddal vagy valami…
Miért? Miért ne lakhatnék itthon? Minek menjek egyedül albérletbe? Fizessek másnak?
Sajnos csak 350et keresek, szóval abból messzire nem megyek.
Nem vagyok mamahoteles, magamnak főzök, mosok, takarítok tejesen külön csinálom ezeket a dolgokat. Anyám kimos, utána indítom a sajátom és az is tök mindegy, hogy beleférne e az ő szennyese közé az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!