Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a melós férfi taszító a nőknek párválasztáskor?
Régen ha egy férfi becsületesen dolgozott az senkit nem zavart. Lehetett felesége, családja.
Ma mi megy? Nem keresel 1 milliót? Úgy nem lehet gyereked!! Munkás ruhában vagy? > undorító !! Buta proli vagy! Miért nem vagy irodai szellemi dolgozó , ügyvéd , orvos , cég igazgató ? Off kuka…
30
Pedig sok férfi álma tovább élni a fia szemével. Maradjon belőle valami. Ez normális vágy.
Amúgy 35 vagyok, szóval már elment ez a hajó. Nem lehetnék már fiatal apuka.
Nekem volt már sori betanított munkás, nem volt gond, csak lelépett egy másik nővel.
Megismertem a férjem aki diplomás, annyi a különbség hogy mondta h menjek egyetemre, kifizetjük.
A tesómnak is normális férje van, szakmunkás.
Húgomnak is középfokú végzettségű a férje.
Nincs a három férfiban az a közös hogy : alkalmasak házasságra, alkalmasak gyereknevelésre.
Nincs különbség a 3 férfiban ezt akartam írni , hiába diplomás, szakmunkás, érettségis .
Csak mind képesek voltak elköteleződni.
Alkalmasak voltak család alapításra.
Utolsó, igen. Nem végzettség-függő, hogy valakivel passzolsz.
Az én párom nagyon jó apa, van egy 18 éves lánya, de mi is akarunk közöset (és a lányzóval is imádjuk egymást, ő is akar "kistesót"). Szóval ez egy "incel" baromság megint. Már uncsiiii.
Érdekes, nekem vannak melós ismerőseim és jellemzően házasok, gyerekkel. Nagyon nem a munka vagy a végzettség számít. A valóság az, hogy hiába van 6 diplomád, ha egy szárított molyban több értelem van, mint benned.
Azért használják sokan a végzettséget/munkát szűrőként, mert azt feltételezik, hogy azzal jól ki lehet szűrni a hülyéket (ez azért ha az átlagot vesszük alapvetően igaz is). Azt be kell ismerni, hogy több az egyszerű rohamrabszolgadroid a 8 általánossal rendelkezők között, mint a diplomások között.
De végső soron mindig az ember milyensége dönt. A te hozzáállásod pedig, háát... nem sejtet sok jót.
Régen a melósok is össze tudták kaparni legalább egy 2-3 szobás panel árát, az sem álomotthon, de aki nagyon akart családot, az beérte azzal, hogy a nappali a háló, a gyereknek meg van külön szoba, esetleg kettő is. Van egy 58nm-es panel a tulajdonunkban, ott van nappali is, meg 2 kisszoba, akár két gyerek is elfér, 20 millióba se került amikor vettük pár éve, na most ilyen 50-60-ért áruljuk, mert ennyiért mennek. Albérlettel nem kell jönni, hogy külföldön az is jó, itthon nem olyan biztos pont az. (Mellesleg külföldön sem mindenhol, az USA-ban katasztrófa a helyzet, rosszabb mint itthon.)
Szóval ez egy dolog, hogy anyagilag sehova nem juttok, hacsak a melós nem valami magánvállalkozó, de azoknak általában van is nője. (Mondjuk a gyári melósoknak is szokott, csak körbe kéne nézni, az összes ilyen helyen ahol vegyesen dolgoznak férfiak és nők, jönnek össze-vissza egymással az emberek, egyszer dolgoztam egy raktárban, még van onnan infóm, mióta nem vagyok ott, gyakorlatilag mindenki volt már mindenki párja, nem csak szexre, hanem kapcsolatban voltak, ha szakítottak akkor meg másik kollégával jöttek össze, mintha a raktáron kívül nem is lennének emberek, pedig az a hely fizet szerintem a legszarabbul konkrétan abban az ágban xd) Ha valaki csak férfiakkal dolgozik, akkor elhiszem, hogy nehezebbnek érzi a helyzetet, mert csak úgy a világban valszeg sok nagyobb igényű nővel találkozik. Esetleg menjetek el egy vegyesebb gyárba, aztán lesz nő is….
Anyagiakon kívül viszont még elég sokakat zavar, ha fáradtabb vagy és nem érsz rá, nincs kedved a másikkal programozni, erre ugyanazt tudom mondani, keressetek olyan nőt, aki szintén 2-3 műszakozik és azon kívül legszívesebben csak fetrengene, mert aki irodában ül egész nap, attól ne várjátok, hogy azon kívül is csak punnyadjon, az ember szeret fizikailag is elfáradni, arról nem az irodista csaj tehet, hogy nektek a meló kielégíti ezt az igényt.
Szóval összegezném az itt leírtakat:
- fizikai munkásra nem lehet családot alapozni, mert nincs meg az a szintű keresete
- fizikai munkás nem akar majd programozni, mert fáradt hétvégén
- fizikai munkás nem olyan intelligens, hogy az egy nőt megfogjon
- fizikai munkás csalfa és általában egy beteg kommuna tagja
Ezt mind ti írtátok. xD
És?????
Ezek szerint fizikai munkás vagy ha ezen rugózol.
Nem a melós lett taszító hanem az incel.
Az lehet ugyanúgy egy asztalos is vagy egy orvos.
Nőgyűlölő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!