Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett a melós férfi taszító a nőknek párválasztáskor?
Régen ha egy férfi becsületesen dolgozott az senkit nem zavart. Lehetett felesége, családja.
Ma mi megy? Nem keresel 1 milliót? Úgy nem lehet gyereked!! Munkás ruhában vagy? > undorító !! Buta proli vagy! Miért nem vagy irodai szellemi dolgozó , ügyvéd , orvos , cég igazgató ? Off kuka…
Egyrészt, ha egy sztereotípia kialakul, qnnak oka van. Én nem nagyon találkoztam még szakmunkással, akivel úgyéreztem, hogy egy érdeklődési körrel, látásmóddal, életstílussal rendelkezünk.
Ami a "nem keresel 1 milliót" részt illeti, magyarországon aokkal kevesebben keresnek ennyit, főleg a 20-40 év közötti korosztályban, mégis a többség kapcsolatban van, sokan házasok.
Nem az 1 milla az elvárás.
A melós cuccot soha nem értettem. Apám kevéssé ad magára, de, soha nem jött haza melósba, még neki is volt igénye egy normális utcai ruhára.
Ami a szellemi munkát illeti, itt jön be, amit az elején írtam. Kellenek a szakemberek, van a báráti körben is villanyszerelő, burkoló, asztalos, pincér, de, más világ nagyon. Szeretem őket, de kapcsolatba nem kezdenék egyikkel se.
"Egyrészt, ha egy sztereotípia kialakul, qnnak oka van. Én nem nagyon találkoztam még szakmunkással, akivel úgyéreztem, hogy egy érdeklődési körrel, látásmóddal, életstílussal rendelkezünk."
Ok cica, ma vagy 5 ECU-t kell kiszerelnem, diagnosztizálni, újrapromgramozni. Aztán nem biztos, hogy csak ez a baj, azt is lokalizálni.
"más világ"
Azért, mert autószerelő vagyok, egyik hobbim a régiségek, történelem, antropológia.
És nem hinném, hogy kivétel lennék.
Ellenben te megfelelsz a sztereotíp követelményeknek, a "buta liba" kategóriában.
5 - Persze, az OKJ ügyintéző vagy a mekis diplomás nők bátran szólhatnak le olyan férfiakat akiknek még ezek a végzettségek sincsenek. Azt, amikor én ismerkedek ilyen mekis diplomás nőkkel, kiderül, hogy mint buta és az élet alapvető dolgaival nincsenek kb tisztába. Keresnek kemény 300-400k-t azt elvannak maguktól szállva, hogy nekik csak diplomás férfi jár. Az persze, keressen dupla ennyit és legyen meg mindene, hogy cask bele keljen ülni a jóba.
29F mérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!