Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett a melós férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett a melós férfi taszító a nőknek párválasztáskor?

Figyelt kérdés

Régen ha egy férfi becsületesen dolgozott az senkit nem zavart. Lehetett felesége, családja.

Ma mi megy? Nem keresel 1 milliót? Úgy nem lehet gyereked!! Munkás ruhában vagy? > undorító !! Buta proli vagy! Miért nem vagy irodai szellemi dolgozó , ügyvéd , orvos , cég igazgató ? Off kuka…

2024. márc. 27. 05:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

Én nem hiszem hogy az iskolai végzettség döntené el kinek milyen képességei vannak.

Nem azt mondom hogy egy borsodi C 8 általánossal egy szinten lenne egy diplomással. De Budapesten egy jobb szakmunkás + érettségivel és egy szimpla diplomás között nincs akkora szakadék amire lehetne ez a lenéző megkülönböztetést csinálni amit tapasztal mindenki.

2024. márc. 27. 06:44
 12/61 anonim ***** válasza:
48%

Ez kellett a magyarnak '89-ben....

39F incel

2024. márc. 27. 06:44
 13/61 anonim ***** válasza:
83%

Építkezéseken dolgozok jópár éve és az a tapasztalatom, hogy még a fiatal srácoknak is sokszor van gyereke, nem hogy komoly kapcsolata.

Ahogy látom a munkahelyeddel leginkább te nem vagy megelégedve.

2024. márc. 27. 06:45
 14/61 anonim ***** válasza:
53%

5

Miért fáj nektek ennyire, hogy nem akarnak összejönni veletek a tanult nők?

2024. márc. 27. 06:45
 15/61 anonim ***** válasza:
53%

Dolgoztam már gyárban megszorultságból. A legtöbb "melós férfi" iszik mint az állat, én viszont abszolút nem.

Mind csok királyfi, én viszont nem akarok gyereket. Némelyiknek nagyon undorító a stílusa, és idővel a normálisabbak is átveszik.

A munkán kívül életképtelenek, mind az anyja csöcsèn lóg 30 felett is. Még a házas pasik többsège is. Első dolguk munka után anycihoz benézni. Anycinál kell füvet nyírni, kapálni. Meeek anycinak bevásárolni. Anyci anyci annnnyciiii 😍

2024. márc. 27. 06:46
 16/61 anonim ***** válasza:
79%
A szakadék legtöbbször a viselkedésben van
2024. márc. 27. 06:46
 17/61 anonim ***** válasza:
52%
14 - Mi számít tanult nőnek? Egy jogász vagy egy mekis diplomás gazd menedzsmentes csaj aki a rendes közgázt nem tudta elvégezni?
2024. márc. 27. 06:48
 18/61 anonim ***** válasza:
63%
Nos, a diplomával nem adnak sem eszet, sem érzelmi intelligenciát. Nekem sokkal többet adtak az "egyszerű munkások", mint a hűde túlképzett, tanult férfiak. Minden szempontból.
2024. márc. 27. 06:52
 19/61 anonim ***** válasza:
54%

18 - Mert mi, diplomás férfia átlátunk rajtatok és nem tudtok minket hülyének nézni mint az egyszerű munkás férfiakat.

Pl. egyik ismerősöm villamos hálózat karbantartó, tök ügyes ezermester, de a csaja ott húzza le ahol tudja. Feléli a fizetését, az övét meg elrakja magának. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, de az első próbálkozásnál lelőttem a dolgot, ez meg évek óta észre se veszi és panaszkodik, hogy nincs pénze.

2024. márc. 27. 06:54
 20/61 A kérdező kommentje:

Amúgy az a vicc hogy nem csak;

Tanult nő > takarodjál proli

De

Szintén melós nő > takarodjál fizikai melós Jocika

Azaz nincs olyan se hogy melós a melóssal már. Minden nőnek az öltönyös szép férfi kell.

2024. márc. 27. 06:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!