Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lehet taszító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet taszító a nőknek párválasztáskor,hogy nem iszom,nem dohányzom,nem kávézom,de ezek helyett sportolok? 24/f

Figyelt kérdés
Régen mindhármat csináltam,dorbézoltam rendesen,de manapság már egyik se okoz örömet,az edzés viszont igen
2021. aug. 10. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Mindent mértékkel. Sok nő nem szereti a túl izmos férfiakat, egy-két sör/ pohár bor társaságában sosem árt, kávét elég sokat isznak és aki nem, annak se kizáró ok általában. A dohányzás az ami mértékkel is tud káros lenni, de sok nő dohányzik, viszont sok nem.
2021. aug. 10. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

nalam a nem dohanyzas pluszpont, mert en is utalom.

a nem kavezas semleges, mert en ugyan kavezom, de tokre mindegy, hogy a pasim kavezik-e vagy sem.

a nem ivas nalam nem feltetlen jo, mert szeretek beulni valahova meginni egy-ket pohar bort, sort vagy koktelt. nem kell nagy alkoholizalasra gondolni, de neha jol esik egyutt iszogatni, szoval nalam ez negativ.

a sport szinten jo, de semmilyen ertelemben nem lesz donto nalam.

de egy antialkoholista, lancdohanyos nonel biztos mas a preferencia pl. ezt nem lehet altalanositani.

2021. aug. 10. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit fiatal volnál. De ha korodbeli lennék: nekem a cigi és kávé hiánya előny, én sem fogyasztom ezeket és a szaguktól is rosszul vagyok (a kávét könnyebben el tudom viselni, ha muszáj, mert ott csak a tömény kávészagtól van hányingerem). Alkoholnál - a harcos antialkoholistával, aki mellett heti 1 pohár bort nem tudok meginni, mert lealkoholistáz / mindenféle hülyének elmond, nem tudok mit kezdeni. Ha csak simán nem iszik, de abba nem szól bele, hogy én mikor / mennyit, ameddig nem viszem túlzásba, oké.
2021. aug. 10. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valaki dohányzik, iszik, kávézik (a szagától is rosszul vagyok) az nálam szóba sem jöhet, az meg hogy sportol-e nem érdekel
2021. aug. 10. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
De sok mindenkit nem zavar ha nem sportol a férfi ….., aztán amikor meg megyek a kis pocakommal, hogy nem-e találkozna velem, akkor menjek az anyámba🤣
2021. aug. 11. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:

5: attol meg, hogy valaki nem sportol, nem kell feltetlenul pocakosnak lennie. en se sportolok es vekony vagyok, jo alakom van.

a sportolas hianya nem zavar. a has igen. ennyi.

2021. aug. 11. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!