Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi bajuk van a fétisekkel?

Figyelt kérdés
Nem egy kérdés alatt olvastam már, hogy "soha nem lennék kapcsolatban olyannal, akinek fétise van". Miért nem? Nekem például vádli fétisem van, ami annyit takar, hogy egy számomra tetszetős női vádli akkora szexuális ingert tud kiváltani, mint mondjuk a melle. Ez milyen fajta negatív hatással jár egy nő számára a párkapcsolatban?
2021. aug. 2. 19:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Nő vagyok, semmi bajom nincs vele.
2021. aug. 2. 19:38
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Fenének kéne állandóan az, hogy álló brével oda nyomuljon az ember, meg kéregesse, hogy muti muti.

Nekem harisnyás exem van. Na, attól már kiborultam. Vegyem fel, had fotózzon,legyen így szex stb. A hátam közepére se kívántam már.

N

2021. aug. 2. 19:40
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Semmi bajom nincs a fétisekkel. De mivel nekem nincsenek, így az ilyen emberekkel nem egymást keressük. Szexre vágyom amit élvezek, és nem kiszolgálni másoknak az olyan igényeit, perverzióit, fétiseit amiktől viszolygom, nem élvezem, neadjisten fájdalmas is nekem. Ennyi és nem több. Olyan partnert kell találnod akivel klappoltok, nem hisztizni hogy a nőkkel van baj mert a parafíliákat nem akarják kiszolgálni ha őket nem izgatja.
2021. aug. 2. 19:45
 4/22 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező , Te a pulykàzós sràc vagy ? 😆
2021. aug. 2. 19:47
 5/22 anonim ***** válasza:
27%
Nő vagyok, és imádom, hogy a férjem lábimádó! A talpmasszázsok esküszöm fiatalon tartanak....
2021. aug. 2. 19:49
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

semmi bajom a fetisekkel alapvetoen, csak a lehtibben mar tulzasba esnek veluk es mindenaron azt akarjak raeroltetni a masikra. aki ide is heti szinten tobb fetises jerdest ir ki, annak olyan mertekbdn uralja a fetise az eletet, hogy szamomra az mar nem vonzo, nem akarok benne reszt venni es kesz.

egy labfetisisszta pl. nem all meg ott, hogy neha-neha a no labara elvez vagy ilyesmi, hanem minden szexnel ez van nala a fokuszban, ami zavaro annak, akit ez nem erdekel, nem igaz, csak neha-neha engedne neki, de nem napi szinten.

arrol nem is beszelve, hogy sok fetis egyenesen undorito: budoslab fetis.

2021. aug. 2. 19:51
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Nekem vegyes érzéseim vannak.. első körben az, amit nem testrészhez kötődik, tehát mondjuk cipő vagy harisnya, az nagyon zavaró, mert bárkire pont annyira rágerjed, mint rám. Ezt nem nyeli be az egóm kapcsolatban, alkalminél viszont szívesen tetszelgek extra holmikban, de kapcsolatnál nem oké, hogy tárgyra gerjed és nem rám.

Testrészfétisek bejönnek valamennyire, mert az hozzám kötődik, a részem tetszik neki, szóval ez hízeleg, és néhány dolog, masszírozás, nyalogatás kifejezetten jól esik, a lábujjszopogatás meg izgató.. DE itt is zavar, hogy számára tele van szexi részekkel a metró nyáron, mindenki szandiban meg papucsban mászkál, nem akarom átélni, hogy utazunk és rátapad a másik csaj lábujjaira a tekintete, mikor én is mellette vagyok. Aztán ami még rossz ebben, hogy belenyomod a lábaid a képébe, tök kemény lesz, felizgulsz, szexelnél, leveszed az arcáról a lábad és már puhul, oda az erekció. Visszarakod a lábad az arcára, puff megint kemény.. Hát így csak ő tud szexuális életet élni, nekem ez nem kielégítő és nem is vagyok balerina, hogy úgy dugjunk, hogy az arcában marad a lábam. Nekem kell normális szex is.

Nincs túl nagy rálátásom, de eddig akik fetisiszták voltak, jobban gerjedtek dolgokra, mint normál szexre, sőt volt, akit normál szex már nem tartott keményen. Szóval jóbuli, ha az embert csak kicsit ragadja el, de ha csak kicsit ragadja el, akkor az nem fetisiszta, csak perverz:)

2021. aug. 2. 20:00
 8/22 anonim ***** válasza:
30%

Nekem van lábfétisem. Mindegyik barátnőm kérdezte, mi esne jól, hogy akarom, mire vágyom. Teljesítettek mindent, bármikor készen álltak arra, hogy kielégítsenek. Ha normális barátnőd van, az szeret, és téged akar, érted akar tenni.

"Aztán ami még rossz ebben, hogy belenyomod a lábaid a képébe, tök kemény lesz, felizgulsz, szexelnél, leveszed az arcáról a lábad és már puhul, oda az erekció. Visszarakod a lábad az arcára, puff megint kemény"

Mondjuk, én nem ilyen vagyok, nem tudom ez valós tapasztalat e. De amelyik csajjal ismerkedek, és ez ugrik be neki a fétis szóról és menekül, természetes, hogy elengedem. Ha a válaszoló amit leírt igaz, akkor elég beteg csávókkal ismerkedik...

2021. aug. 2. 20:16
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Valós tapasztalat, nem is egy fétissel.
2021. aug. 2. 20:37
 10/22 anonim ***** válasza:
45%
Sokan nem értik, mi is ez a mánia, csak olvasnak róla mindenfélét, és elborzadnak, holott nem mindenkinél jelenik ez meg olyan vadul, de el van így könyvelve mindenki mindenféle defektesnek emiatt.
2021. aug. 2. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!