Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szülőkkel élés miért gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülőkkel élés miért gáz férfiként és miért elfogadott nőként?

Figyelt kérdés

Az itteni kommentek egyértelműen ezt írják le.

Ha 25-30 évesen férfiként a szüleiddel élsz, akkor semmirevaló vagy, csóró, nem tudod magad ellátni.

Ha 25-30 évesen nőként a szüleiddel élsz, akkor helyesen teszed, hogy spórolsz, minek laknál egyedül, minek fizetnéd az albérletet etc.

A valóságban pedig, akiket én ismerek nőket és a szüleikkel élnek ennyi idősen, azok a mamahoteles ember definíciói. Az itt leírtakkal ellentétben, egyik se mos,főz külön magára. Takarítani nyilván takarítja a szobáját, de ez a minimum. Szóval semmivel se jobbak mint a férfiak.

2024. márc. 19. 06:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
80%

32# dehogynem, azért vannak még férfias gavallér férfiak. Ne magadból indulj ki.

Ugye ugye, te sem maradnál a lakásban a gyerekkel mi?

Könnyebb lébecolni, kurrvázni szabadon.

De sírsz itt hogy albérletezned kell? Csak van munkád amiböl fizeted nem?

És a nő? Miből tartja el magukat? Hova veszik fel gyerekkel dolgozni?

Sokra megy a házzal.

Rendkívül primitív és egyszerű a gondolkodásod és semmi de semmi empátia nincs a férfiakban ez mindre vonstkozik.

2024. márc. 20. 06:21
 52/68 A kérdező kommentje:
51 - Ha szétmentünk akkor rohadtul nem érdekel, hogy miből tartja el magát, nem az én dolgom. A lakásomat sose adnám neki oda, ez a tipikus női kizsákmányolás. A gyerekről meg majd dönt a gyámhivatal, amit a RÉSZÉRE kell fizetnem, azt fizetem. Az anyja meg oldja meg úgy ahogy akarja, none of my business.
2024. márc. 20. 06:25
 53/68 anonim ***** válasza:
68%

Tehát szerinted ha fizetsz oda havi 50 ezret, akkor jolvan az úgy, mert annyiból kijön a gyerek minden szükséglete ? Azt meg le se tojod, hogy milyen körülmények között el, mert nem a “te dolgod”??

Azt a k, hat te se vallalj gyereket kérlek.

2024. márc. 20. 06:34
 54/68 A kérdező kommentje:
Ha annyira rosszak a körülmények, akkor a gyámhivatal úgyis elhozza. Arról meg nem tehetek, hogy az anyja semmirevaló akinek semmi megtakarítása vagy ingósága nem volt. Ez nem ok arra, hogy kapjon egy ingyen lakást amiért más megdolgozott. A való életben is az megy, akinek nincs tulajdonjoga. Ez csak a ti álmotok/képzeletetek, hogy felcsináltatjátok magatokat majd kaptok egy lakást.
2024. márc. 20. 06:38
 55/68 anonim ***** válasza:
51%

🤣

Nekem aztán nem kell senkinek a lakasa.

Itt most nem a nőről van szó, hanem a gyerekről, akit a te szavaiddal elve odabsztal egy “semmire valónak”. Ha akkor nem zavart, hogy csóró, akkor most miért is? Te talán nem ugyanannyira vagy benne abban, hogy gyerek lett, mint ő? A felelossegharitas jól megy, látom 🙌🏻

2024. márc. 20. 06:45
 56/68 A kérdező kommentje:
55 - Én nem állok le csóró, semmirevaló nőkkel amúgy. Nem véletlenül nincs senkim. 189cm magas vagyok és 85kg, diplomás, jól kereső és elég magas a filter. :D
2024. márc. 20. 06:47
 57/68 anonim ***** válasza:
0%
#55 Ezt úgy mondod, mintha neked nem lenne büdös szülni. Neked kell a lakás, nem a gyereknek, hiszen utóbbi neked nem is lesz.
2024. márc. 20. 07:56
 58/68 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem kell senki lakasa és szülni sem akarok :D ha meg szerinted ilyen jó buli szülni meg terhesnek lenni, akkor egyrészt már megvan hozza minden jogod, másrészt meg mehetsz szülést szimulálni, kisapám, az a fájdalomcsillapító ami ott van, messze meghaladja majd az ingerküszöböt :D
2024. márc. 20. 08:02
 59/68 anonim ***** válasza:
0%
#58 Akkor miért várod el mégis, hogy saját lakása legyen a férfinak?
2024. márc. 20. 08:06
 60/68 anonim ***** válasza:
76%

Ki a fsz várja el?🤣 évekig albérletben laktunk a párommal. Most költöztünk saját lakasba.

Ja az albiban hozzam költözött oda a FÉRFI párom.

2024. márc. 20. 08:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!