Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülőkkel élés miért gáz férfiként és miért elfogadott nőként?
Az itteni kommentek egyértelműen ezt írják le.
Ha 25-30 évesen férfiként a szüleiddel élsz, akkor semmirevaló vagy, csóró, nem tudod magad ellátni.
Ha 25-30 évesen nőként a szüleiddel élsz, akkor helyesen teszed, hogy spórolsz, minek laknál egyedül, minek fizetnéd az albérletet etc.
A valóságban pedig, akiket én ismerek nőket és a szüleikkel élnek ennyi idősen, azok a mamahoteles ember definíciói. Az itt leírtakkal ellentétben, egyik se mos,főz külön magára. Takarítani nyilván takarítja a szobáját, de ez a minimum. Szóval semmivel se jobbak mint a férfiak.
30 - Én nem lennék olyan gavallér, hogy az ex nőmnek odaadjam a lakásom amiért én dolgoztam meg és még albérletbe is menjek.
Az emberek 99%-a nem lenne ilyen gavallér, te se lennél az, csak osztod itt az észt.
"A valóságban nincs olyan, hogy a gyerek a férfinél marad, kivéve ha drogos vagy bántalmazó az anya. :D Az, hogy ki megy honnan, egyéni, de a gyerek az anyjával marad 99%-ban."
Igen, mert 99%-ban apuka egyáltalán nem akarja magának a gyereket, nem is pereskedik érte, hisz kényelmes hogy kéthetente egy hétvégét kell csak vele nyüglödni, a többi napon élheti a szabad életét.
Szerintem nem gáz, régen is több generáció él együtt és semmi probléma nem volt ezzel.
Lassan 30 leszek, de én is szüleimmel élek...vidéken, egy 200+nm-es családi házban: 4 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, wc, konyha, melléképületek stb.
Én nem látom értelmét tök egyedül elköltözni. Megtehetném, de fölösleges. Ha lenne párom nyilván mennék külön majdnem azonnal, de így hogy évek óta közöm nem volt egyetlen nőhöz, abszolút értelmetlen a dolog.
Amúgy is egyedül vagyok akkor minek legyek még inkább egyedül? Most legalább van valaki aki délután melóból hazaérve megkérdezi, hogy minden rendban van-e. Egyedül élve, külön még enny isem lenne meg, ráadásul szüleimnek sem tudnék úgy segíteni mint most. Kizárt dolognak tartom, hogy felhívnának, hogy menjek át mondjuk odébb rakni egy szekrényt vagy hasonló dolgok. Így simán ott vagyok ha van valami amivel munka van. Pl. fát vágok, befűtök, cipekedek ha kell, megetetem az állatokat (kutya, macska), volt hogy egyedül én tudtam elmenni ide-oda bevásárolni, mert mindenki beteg volt stb.
Szóval dolgozom, segítek otthon amiben tudok. Igen, anyám most, főz, de ezt akkor is megteszi ha nem vagyok otthon. Ugyanúgy ő főz, mos apámra is és tette mindig is.
Vagy akkor faterom meg feleséghotelban élt?
Szerintem ha valaki jól kijön a szüleivel és az életkörülmények is megfelelőek akkor csak úgy érdemes külön menni, ha lesz komoly párkapcsolata. Nyilván 50nm-es lakásban elég szar lehet több felnőttként együtt lakni, bár a legtöbben így is lakótársakkal mennek albérletbe is. Mitől jobb amúgy egy vagy több lakótárs, mint a szülők? Nem igazán értem.
Mert elvileg a férfi az erősebbik nem
A “családfő”
Évezredeken keresztül csak a férfi lehetett tudós, orvos, politikus, a férfi szavazhatott…
Akkor teremtse is meg ami kell egy családhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!