Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kor az amíg elfogadott az otthon élés a szülőkkel?
Én pl. jól keresek (600 nettó, prémiumokkal) és 2 éven belül szerintem tudok venni egy lakást, minimális hitellel (vidék, olcsóbb). Itthon élek 29 évesen mivel egyedülálló vagyok. Jelenleg egy levelező diplomát csinálok, ami után mégjobb lesz a keresetem. Nem nevezném magam mamahotelesnek, én takarítok, főzök és intézem a szükséges ügyeket, egyedül csak mosni nem mosok.
Ez is elítélendő?
Aki 14 évesen nem tud elköltözni legalább egy albérletbe fiukent az életképtelen!
Fejezzétek már be a sírást! 🤣👍🏻
Nekem olyan társ kéne aki velem gyűjt közös házra közös életbe.
Szóval pont azok esnek ki akiknek saját kecója van. En nem akarok ugy járni hogy en mindenem anyagilag is meg az éveimet is beleadnám a közös életbe családba, aztán válásnál meg az a kérdés hogy mehetnék az utcára?
De minden nő más.
8. te nő vagy?
Én ilyet még soha nem hallottam/láttam, hogy :"Szóval pont azok esnek ki akiknek saját kecója van." egy nö ilyet mondana :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!