Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy általánosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általánosan elfogadott tény, hogy egy "nem túl helyes" pasinak nem lehet barátnője, viszont egy csúnya, kövér nőnek meg lehet jó pasija is?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 09:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Én több ronda pasit látok nővel, mint dagadt nőt jó pasival.
2023. dec. 12. 09:29
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is több apu testűt látok szép csinos nővel, mint fordítva
2023. dec. 12. 09:40
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem akarnék megerősíteni senkit sem, de az a nagy helyzet, hogy az első kettő válaszolónak kell igazat adnom, mert én is nem egyszer láttam már igénytelenebb palit csinos lánnyal. Mi a f*sz?! Gondoltam magamban. Tényleg létezik ilyen. Néha felkúr.
2023. dec. 12. 09:42
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
A csúnya kövér nőnek se lesz pasija, max megdugják mert lyuk-lyuk
2023. dec. 12. 09:46
 5/29 anonim ***** válasza:
20%

Nem általánosan elfogadott tény utóbbi sem, csak itt állítják, kb. annyiból kiindulva, hogy regisztráltak egy kamuprofilt társkeresőre, jöttek rá kedvelések, és húúú...

A valóság nem ez. Én kövér nem vagyok (ellenkezőleg), de csúnya igen. Jó pasik le sem köpnének, ami érthető is. Az már kicsit kevésbé, hogy csak a "legaljának" kellenék, és még nekik is csak jobb híján, egynek elmegy, a semminél jobb ez is alapon. Vagyis persze értem ezt is; egy nőnek nem lehet nagyobb "bűne", hibája a csúfságnál. Ha nem sikerült nyernie a genetikai lottón, akkor csak valami szörnyű alakra és bánásmódra számíthat, ő ezt érdemli, mert ugye a nő értékét a szépsége (és a fiatalsága) adja, így működik a világ.

2023. dec. 12. 09:50
 6/29 anonim ***** válasza:
12%

Elso kettonek igaza van. Mig a nok a szponzort keresik meg a penzt azokban a ferfiakban, ezer mindegy hogy csunyacska, legalabb kivan nyalva a segg.

Egy kover nohoz meg mi ferfiak abszolut nem vonzodunk szexualisan, max egy nagyon keves hanyada. Szoval ha van penzed lehetsz csunya ferfikent, de ha nokent kover vagy, az isten se dug meg.

2023. dec. 12. 09:51
 7/29 anonim ***** válasza:
33%
5-ös a mai sminkes plasztikás világban egy nőnek semmilyen genetikai lottón nem kell nyernie csak ne habzsolja magát nehézsúlyúra. Bocsi de mikor egy csaj úgy mondja hogy "annyit várok el hogy a szintemet érje el" ott a maszkszerűvé sminkelt ábrázatát hasonlítja az én natúr pofámhoz. Ha meg az alkat nem nagy durranás, csináltat didkókat oszt tolonganak is
2023. dec. 12. 10:12
 8/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem elfogadott tény. A nem helyes pasiknak is van nőjük, feltéve ha nem ipari gyökerek.
2023. dec. 12. 10:25
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

7: Persze, mert szerinted 24/7 lehet maszkszerű sminkben pompázni. Véletlenül sem kell lemosni (már ha egyáltalán tolerálja a bőröd, szemed stb...), ami után repül is a nő, mert hát "jaaa, ez ilyen csúnya, én nem ilyen lovat akartam".

Csak úgy fogni magát és didkókat csináltatni sem mindenkinek opció, és nem kizárólag az anyagi része miatt.

2023. dec. 12. 10:35
 10/29 anonim ***** válasza:

"Ha meg az alkat nem nagy durranás, csináltat didkókat oszt tolonganak is"

Jaaa, csak feküdjön kés alá, csak ennyi?

2023. dec. 12. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!