Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy általánosan elfogadott tény, hogy egy "nem túl helyes" pasinak nem lehet barátnője, viszont egy csúnya, kövér nőnek meg lehet jó pasija is?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 09:26
11/29 anonim válasza:
10 én férfi létemre kés alá feküdtem (no nem cici ügyben persze) és zongorázni tudom a különbséget az akkori és mostani lehetőségeim közt. Ha 5ször ennyibe került volna akkor is jó ötletnek tartanám utólag is
12/29 anonim válasza:
Te se mentel meg ki az utcara tuti. Csak tudnam, hogy virtualis tevkepzeteidet miert teszed fel kerdesek formajaban?
13/29 anonim válasza:
En tobb ronda vagy kover penzes ferfit latok tobb novel mint helyesebb palit novel.
15/29 anonim válasza:
Az állcsúcsomat nagyobbíttattam meg titánnal. Az tipikus madárarcom volt eredetileg
16/29 anonim válasza:
15. Allon sem kell verni mert a kez fog eltorni . Xd
18/29 anonim válasza:
Cáfolnám az állítást én csúnya kövér nő vagyok, nem is kellek senkinek.
19/29 anonim válasza:
15 vagyok ezt nem úgy kell elképzelni hogy az állcsúcsomon van egy réteg titán hanem hogy az állcsúcs le lett vágva és titánnal újra összekapcsolva és a két összekapcsolt darab közti szünet (amit aztán benőtt a saját csontom is) lett a többlet
20/29 anonim válasza:
19# ez komoly? Ekkora műtétet bevállaltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!