Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy általánosan elfogadott tény, hogy egy
"nem túl helyes" pasinak nem lehet barátnője, viszont egy
csúnya, kövér nőnek meg lehet jó pasija is?
20 ez a lazább alternatíva volt: egy nap magánklinika ( reggel héttől este hatig), 10 nappal később már mentem dolgozni még 2 nap múlva varratszedés, majd attól számítva még 1 hét múlva ellenőrizték begyógyult-e aminek be kell és kész. A másik variáció az lett volna hogy nem csak kívülről látszatra hozzák helyre az áll alulfejlettségét (latin nevét nem keresem elő de nem is ritka jelenség ugye az a tipikus nem helyes pofa ami esetében profilból optikailag az orr is nagyobbnak tűnik... köznyelv "mélyharapásnak" hívja, a "bulldogharapás" ellentéte), hanem hátrébb csinálnak vágást és csúsztatják előbbre a teljes állkapcsomat, amit követett volna 6-8 fogra korona hogy az új felállásban is illeszkedjenek a fogak..... de ez már egyrészt túlzás lett volna másrészt magánban ezt nem lehetett volna csak államiban ahol van intenzív háttér értelemszerűen várólista végéről indulva. Tehát a célszerűbbnél maradtam
2023. dec. 15. 20:03
Na azért megnéztem: mandibularis retrognathia. Azaz állkapocs alulfejlettsége a felső állcsonthoz képest. A fogászati gubancok mint a mélyharapás csak járulékos dolog. Az tehát így megmaradt, nem izgat. Ugyanakkor az arcom harmonikusabb lett
2023. dec. 15. 20:16
Ó, megnéztem! Értem. Ezt így jogos volt megcsináltatni, jól tetted!
Hány éves voltál amikor csinálták?
2023. dec. 15. 22:10
2023. dec. 16. 01:28
Szerintem ha az anyagiakat kivesszük a képletből akkor a nőknek igen is több esélyük van.
2023. dec. 21. 06:29
Utolso, A ferfiak kozott mindig is verseny volt a nokert. Az, hogy te ebben a versenyben lemaradtal, az nem a noket es nem a tobbi ferfit minositi. A kinezet csak egy a rengeteg aspektus kozul, amivel ervenyesulni lehet. Van aki penzzel, van aki izommal, van aki szemelyiseggel, humorral stb-vel hodit. Te egyikkel sem ered el az atlagot sem. Ezert ki a hibas szerinted?
2023. dec. 22. 13:08
25# biztos hogy nincs több esélyük a nőknek. Eleve Magyarországon 500.000-rel több nő van mint férfi.
Azaz enyi nőnek nem jut pasi, vagy csak nős jut.
2023. dec. 23. 06:19
27# én nem vettem észre de lehet igazad van,még mindig azon a véleményen vagyok hogy egy nő többet ki tud hozni magából mint egy pasi. Pláne ha a kérdést nézzük egy jelentsen bármit csúnya kövér nőnek jelentősen több esélye van mint egy hasonló pasinak. Igen jó pasiknál is bár hallottam már legendákat hogy egy csúnya kövér pasi aki csóró is összejött egy jó nővel hát ki tudja.
Azt tudom hogy én átlagalatti pasiként esélytelenként indulok egy hasonló nőnél,és ezzel nincs is gond nekem tetszett meg már hasonló nő őszintén mindenki azt mondta hogy nagyon ilyen meg olyan nekem viszont egy életen át öröm lett volna őt nézni. Viszont láttam már olyan nőt is akit max barátnak ha olyan a személyisége de külsőre finoman szólva taszított. Én már onnan nézem hogy minden nőnek én vagyok az a pasi aki max barátnak de...és innen nézem megértem a csúnya (kövér,bármilyen) nőket hogy nincs esélyem náluk.
2023. dec. 23. 08:32
27 de a gyk társkeresési rovat a frekventált korosztálynak szól. A női többlet a nyugdíjas korosztály miatt van . 44éves kor alatt a férfiak vannak többen. A középiskolában kellett volna körülnézni ahol xy menősrác körül úgy zsongtak a csajok mintha a stábja lenne, ugye a nem menő srác pedig tapsolhatott ha "első sorból"láthatja milye nincs.Ez az egyenlőtlen elosztás nagyjából családalapításig kitart
2023. dec. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések: