Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülőkkel élés miért gáz férfiként és miért elfogadott nőként?
Az itteni kommentek egyértelműen ezt írják le.
Ha 25-30 évesen férfiként a szüleiddel élsz, akkor semmirevaló vagy, csóró, nem tudod magad ellátni.
Ha 25-30 évesen nőként a szüleiddel élsz, akkor helyesen teszed, hogy spórolsz, minek laknál egyedül, minek fizetnéd az albérletet etc.
A valóságban pedig, akiket én ismerek nőket és a szüleikkel élnek ennyi idősen, azok a mamahoteles ember definíciói. Az itt leírtakkal ellentétben, egyik se mos,főz külön magára. Takarítani nyilván takarítja a szobáját, de ez a minimum. Szóval semmivel se jobbak mint a férfiak.
Ami engem illet, se férfinél, se nőnél nem gondolom egy egészséges felállásnak, hogy 30 évesen is otthon lakjon. Főleg, ha igénye sincs eljönni, mert "ő nem tömi más zsebét", "unatkozna egyedül", "kényelmesebb így", "mi lenne a szüleivel" stb. stb.
Az a normális, ha egy felnőtt leválik a szülőkről és önálló életbe kezd.
Miért a gyakorit veszed alapul? Itt az irigyek, incelek és életképtelenek vannak túlnyomóan.
Viszont el kéne gondolkodnod, hogy miért id ezeket az embereket vonzod be azon túl, hogy a stílusod és hozzállásod egyáltalán nem felnőtt emberre vall.
Persze, a te lakásod, én is így vagyok vele nőként, sosem iratnám a másikra, hiszen én gebedtem meg érte kb. 29 vagyok, otthon élek(amíg nem költözök át), de dolgozok, mosok, főzök, takarítok. Általánosítasz, mint a többi, nőt összeszedni képtelen egyén. Amúgy ezeket neked is kötelességed megcsinálni. Ne a nőtől várd, hogy kiszolgáljon. Párom is otthon él, 30 éves, tökjó így. A ház fele az övé. Minek menne máshova? A te fejében kéne rendet tenni.
29N
Mert ősidők óta a férfi feladata volt a fészek megteremtése, a nőé meg az, hogy otthont teremtsen ebből.
Magyarul a pali otthon döglik és a mama körbepattogja, ezzel szemben ha a nő lakik még otthon, ő többnyire ugyanúgy mos, takarít, rendet rak, esetleg főz.
23 annyira, de annyira szórakoztató, ahogy mantrázzátok a hülyeségeiteket. Vannak nők, akik alkalmaznak kettősmércét, vannak férfiak is, akik alkalmaznak. De nem a nők és a férfiak úgy alle suzammen ilyenek, vagy olyanok.
Egyének vannak, saját szuverén véleménnyel, gondolatokkal.
Még akkor is, ha ez az életben nem fér majd össze a te gyülölettel, sértettséggel, undorral és haraggal átitatott elmédbe.
Vannak nők, akik elvárják, hogy a pasinak is legyen "listája". Én pl., meg úgy a többség, aki normálisan működő kapcsolatot szeretne. Mert annak alapja, hogy mindkét fél ismeri magát és tudja mit keres. És ebből a tudásból születik az általatok úgy gyüllölt lista az elvárásokról, igényekről.
Nekem nem személyes sértés, ha valaki számításba se vesz, bármi legyen is az oka. Mert neki egyénileg kell tudnia, mik az igényei és jobb, ha időben kitalálja, hogy nem felelek meg.
A valóságban kb így működik az ismerkedés.
11# akkor cseréljetek!
Képzeld el magadat gyerekkel egyedül, és ottmaradsz a párod lakásába. Mihez kezdesz? Oké, kaptál egy lakást amiben élhetsz. Csak hogy azt fenn kéne tudni tartani, dolgozni, gyerek mellett.
Az exed meg igaz hogy lakás nélkül maradt, de van munkája, azt és ott dolgozik amit és ahol akar, tehát mobilis. Egymagát meg ott húzza meg ahol akarja, pillanatok alatt talál albit, vagy vesz egy garzont, vagy megy nőhöz lakni.
Na? Melyiket választanád?
Én lennék olyan gavallér pali, hogy biztosítom a gyerekem és az anyja jövőjét lakhatással, és örülnék a szabad életemnek.
Biztos hogy az utóbbit választanám, csak sajnos én nő vagyok, és ösztönösen ragaszkodom a gyerekemhez bármi áron is, még ha rohadtul nehezebb az életünk, akkor is.
Csak sajnos a palik agyáig csak az jut el, hogy a nő jaaaj nehogy kisemmizzen, vigye a lakásom.
Ez ennél jóval bonyolultabb.
De ki lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!