Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem a külső számít akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a külső számít akkor mégis mivel lehet magyarázni ezt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos 25 éves nő.

Én 34 évesen, kimondhatom, hogy komoly egzisztenciával rendelkezem, sokat tanultam. Saját ház, autó, átlag feletti fizetés. Emellett tényleg nagyon tisztelettudó vagyok a nőkkel, próbálok nyitott lenni.

De hát nem adatott nekem 190 centis magasság, meg alacsony testzsír százalék sem. Azért sportolok, igyekszem adni magamra.

Az említett lánnyal is nagyon jókat beszélgetünk, jóformán bármiről, de mivel ha randiról beszéltem sosem volt túl lelkes (sőt), így kénytelen vagyok beletörődni, hogy nem tetszem neki, viszont maradtunk jó viszonyban.

Mindeközben a 18 éves srác aki még tanul, nyilván anyagilag semmit nem tudna neki nyújtani és az amivel próbálja magára felhívni a nő figyelmét, hogy "oltogatja", szívja a vérét, fogdossa, "nagyon viccesen" majd minden alkalommal elmondja, hogy neki nem tetszik a nő, ő szemmel láthatóan sikerrel jár, ugyanis a nő mindezt engedi, nevet rajta, hagyja, hogy a srác ölelgesse, simogatják egymást és egyszer láttam, ahogy szájon puszilják egymást.

Nyilván ez a srác 190 magas és jóképű.

Szóval én azért vagyok esélytelen mert a külsőmön nem tudok mindent megváltoztatni..

2024. márc. 9. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
5%

70#

Miért pontoztok le már megint???

2024. márc. 10. 13:02
 72/87 anonim ***** válasza:
83%
Alacsony buta és kövér vagy kérdező! Meg idős is! Mégis mit képzeltél? Vagy téged fog leszopni a fiatal szép munkatársnőd? 😅 idióta…
2024. márc. 10. 13:18
 73/87 anonim ***** válasza:
80%
74# olyan kis édesek a hobbitok mikor dühösek☺️te pirinyó kis hónaljszagoló
2024. márc. 10. 13:27
 74/87 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy mihez kezdenél ezzel a 25 éves nővel, Kérdező?
2024. márc. 10. 14:32
 75/87 A kérdező kommentje:

74. Ezt hogy értsem?

Tudok nyújtani tartalmas beszélgetéseket bármiről, közös programokat, szórakozást, tisztelettudó, kedves udvarlást, ha egy nővel közösen képzelnénk a jövőt akkor akár családtervezést.

Bunkó stílust nem tudok nyújtani, amin érdekes mód hangosakat nevet.

Én sűrűn próbálok vicces lenni, de fapofa amivel jutalmazva van, így rájöttem, hogy a humorunk nem egyezik úgyhogy azt nem erőltetem.

Ja meg persze nem fogom meg a kezét és helyezem magamra, hogy simogasson meg...

Továbbra sem értem miért sikeresebb ez a fajta közeledés, erre ahogy látom ti se láttok más magyarázatot, csak azt, hogy aki jobban néz ki attól ez is bejön.

2024. márc. 10. 19:27
 76/87 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit hisztizel itt. Az általad kinézett nőnek nem jössz be, mint férfi. Keress mást. Úgy vergődsz itt, mintha kötelessége lenne megindokolni, hogy miért nem akar veled lenni, aztán gyártasz itt mindenféle teóriákat, meg nem normális a nő, hogy nem téged választ.

Van veled gond bőven. A kinézeteden kívül is.

És ha jobban néz ki, akkor mi van? Te kit választanál? Egy siekres de nem vonzó nőt, vagy egy pályakezdő vonzót.

"Továbbra sem értem miért sikeresebb ez a fajta közeledés"

Mert vonzódik a fiúhoz (és ezt a srác is tudja), így megteheti. Ha nem vonzódna hozzá, akkor egy pofon lenne a vége az ilyen közeledésnek.

Az, hogy te valamit tudsz nyújtani, nem kell a másiknak elfogadni.

2024. márc. 10. 20:06
 77/87 anonim ***** válasza:
100%
75# Nem, nem attól, aki jobban néz ki, hanem aki bejön attól csak ez a viselkedés fog további érdeklődést kelteni. Ha jól néz ki de ott nyáladzana nekem, akkor a jól kinézőből is kiábrándulnék. Amúgy meg nem passzol a humorotok, az instant halál, ennyi, felőlem maga Zeusz isten is lehet az illető, ha nem tudunk nevetni.
2024. márc. 10. 20:47
 78/87 anonim ***** válasza:
100%

“Tudok nyújtani tartalmas beszélgetéseket bármiről, közös programokat, szórakozást, tisztelettudó, kedves udvarlást, ha egy nővel közösen képzelnénk a jövőt akkor akár családtervezést.”

Mindez nagyon szépen hangzik, de szerintem egy 25 éves nő nem igazán vágyik még erre. A tisztelettudó, kedves udvarlás kissé olyan karót nyelten hangzik, a családtervezés pedig főleg nem kéne téma legyen. Te már nyilván erre vágysz, de ő fixen nem, hiszen egy 18 évessel szexel. Más életszakaszban vagytok, nem is akar tőled semmit, engedd el. Ne válj zaklatóvá, vagy ne keresd minden áron a társaságát, mert abból gondok lesznek.

2024. márc. 10. 21:09
 79/87 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy a külső a legfontosabb.

A 18 éves srác a toppon van, gondolom alapból is jóképű, magas és izmos. Ráadásul fiatal és gondtalan még.

Neked már a B oldal forog, ráadásul ha soha nem voltál kifejezette nvonzó a nőknek, akkor ez csak rosszabb lesz.

Az öregedés a legroszabb dolog a világon, igazából minden olyan dolog ami erre utal az szexuálisan kevésbé vonzó már. Pl. a ráncok, kopaszodás, rossz fogak, kövérség (vagy legalábbis a tipikus apatest) stb.

Vannak olyan nők akik inkább a pénzre (nem feltétlenül aranyásók) mennek, vagy legalábbis a biztos anyagi háttérre, de ez később jön csak el 30-35 éves kor körül.

Ha ennyire magabiztos vagy az anyagi sikereidben, akkor keress ilyen nőket. A saját korosztályodat, akik már megállapodnának és családalapítást terveznek.

De egyébként nézzük megfordítva az esetet:

Van egy 18 éves csaj, vékony, formás, szép mellek, kerek segg, gyönyörű arc, hosszú haj, szép szemek. Fiatal, életvidám, aranyos lány, viszont pénze alig van, egyetemre jár, szülei tartják el stb.

Van egy másik nő, 35 éves, komoly munkatapasztalat, tipikus kosztümös, vezető beosztásban lévő, több diplomás, nyelveket beszélő, de karót nyelt, karrierista nő. Mindene a munkája, magasak az elvársai, nagyon durva anyagi szinten él, folyamatosan képzi magát, törtet előre.

Melyiket választanád, ha megtehetnéd? Melyik mellett éreznéd jobban magad, melyiktől indulnál be jobban mint férfi?

Na ugye...

2024. márc. 11. 08:29
 80/87 anonim ***** válasza:
27%
Külső a legfontosabb kérdező hiába vagy jófej meg gazdag ha nem nézel ki elég jól nem sokat ér.
2024. márc. 31. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!