Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem a külső számít akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem a külső számít akkor mégis mivel lehet magyarázni ezt?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos 25 éves nő.

Én 34 évesen, kimondhatom, hogy komoly egzisztenciával rendelkezem, sokat tanultam. Saját ház, autó, átlag feletti fizetés. Emellett tényleg nagyon tisztelettudó vagyok a nőkkel, próbálok nyitott lenni.

De hát nem adatott nekem 190 centis magasság, meg alacsony testzsír százalék sem. Azért sportolok, igyekszem adni magamra.

Az említett lánnyal is nagyon jókat beszélgetünk, jóformán bármiről, de mivel ha randiról beszéltem sosem volt túl lelkes (sőt), így kénytelen vagyok beletörődni, hogy nem tetszem neki, viszont maradtunk jó viszonyban.

Mindeközben a 18 éves srác aki még tanul, nyilván anyagilag semmit nem tudna neki nyújtani és az amivel próbálja magára felhívni a nő figyelmét, hogy "oltogatja", szívja a vérét, fogdossa, "nagyon viccesen" majd minden alkalommal elmondja, hogy neki nem tetszik a nő, ő szemmel láthatóan sikerrel jár, ugyanis a nő mindezt engedi, nevet rajta, hagyja, hogy a srác ölelgesse, simogatják egymást és egyszer láttam, ahogy szájon puszilják egymást.

Nyilván ez a srác 190 magas és jóképű.

Szóval én azért vagyok esélytelen mert a külsőmön nem tudok mindent megváltoztatni..

2024. márc. 9. 20:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, ha valakinek nem jön be a nyomiskodásod, azzal gond van😃
2024. márc. 10. 01:00
 32/87 anonim ***** válasza:
5%

A nők felszínesek, gonoszak és igazságtalanok.

Játssza veled a jópofit, közben meg a barátnőivel gúnyolódik rajtad a háttérben.

2024. márc. 10. 01:51
 33/87 anonim ***** válasza:
8%

Nekem rendkívül fontos a külső sajnos nagyon finnyás vagyok de emellett a tisztelet és az ész pont ugyanolyan fontos

Aki 25 évesen egy 18 éves hülyegyereknek hagyja ezt ott a csaj is kuka

2024. márc. 10. 05:15
 34/87 anonim ***** válasza:
94%

A gyakori kérdések az a hely,ahol nőként elnézést kell kérnem hogy olyan emberekkel jövök össze akik számomra vonzóak külsőleg, belsőleg xD

Van önzőbb és egocentrikusabb élőlény az incelnél?

2024. márc. 10. 05:24
 35/87 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ki mondta, hogy nem a külső számít? Számít, ahogy a belső is. Ha vkinek a külseje is meg a belső értekei is tetszenek abból lesz több, külön-külön nem megy.
2024. márc. 10. 05:33
 36/87 anonim ***** válasza:
97%

16

Tökeletesen elég a szinteden lévő nő?

Tényleg????? Ennek a 25 evesnek is van biztosnegzisztenciaja, jo keresete stb? 🤔 Nincs ezzel baj, hogy magadnál jobb kinezetu nőt akarsz, csak nem értem, hogy miert baj az, ha neki számit a kulso, mikor neked is UGYANUGY számit!

Ott astad el magadat, hogy leirtad, hogyha a nő nem teged választ, ott a nővel nem stimmel valamit. 👏👏👏

2024. márc. 10. 06:57
 37/87 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos incel dögunalom :| :|

És még csodálkoznak, hogy nem kellenek a nőknek... ennyi ésszel...

2024. márc. 10. 07:04
 38/87 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként, bármikor idelinkelek olyan kérdést, ami alatt szazával vannak kommentek, hogy a kulso nem is fontos, csak a pénz 🤣
2024. márc. 10. 07:28
 39/87 anonim ***** válasza:
100%
38, azokat nem is nők írják...
2024. márc. 10. 07:30
 40/87 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok gazdag nő van, ingatlannal, kocsivaL, jó munkával, aki nem formás, nem szép.

Ha nekem nem tetszenek, akkor ugyan miért udvarolgatnék nekik?

Tényleg ennyire nehéz megérteni, hogy egy adott ember vagy tetszik a másiknak, vagy nem.

Tetszhet vakinek egy nem szép ember is, ha valami megfogja benne.

De ne kelljen már a választ keresni egy teljesen szubjektív kérdésre.

2024. márc. 10. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!