Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki neten alapbol elitel hogy szerinte biztos sok pasival ismerkedsz masoknak is irsz meg ö nem szamit nem akar sorban àllni, annak bele mennél magyaràzni?
Eleinte irogattam hogy gondolhatnà netes tarskeresön hogy nem cska ö van fent es többen irnak egy nönek akkor ne ott ismerkedjen.
Plane engem ne iteljen anelkül hogy ismerne hogy biztos pasizos r.banc vagyok mikor kb 1 eve nincs baratom meg senkim.
De még ezek utan is folytatja hogy neki olyan kell akit ö erdekel hiaba irtam hogy en nem az a dominans nö tipus vagyok aki rafog irkalni minden nap es elhivja randizni helyette, en nem vagyok dominans. Regimodi vagyok meghagyom ezt egy ffinek.
Csak kb tavaly is irkalt nekem ez a srac.
Meg ujabban megint megtalàlt.
Igazabol nem lenne bajom de ezzel hogy folyamat magyaràzkodasra kenyszerit es itelkezik elitel mert uristen màsnak is vàlaszolok netes tarskeresön, szerintem menthetetlen.
Mindig csak feszültseget hoz a napomba ha ir es soha nem jot.
Jol latom hogy hagyjam?
Mar nem volt kapcsolatunk.
Ö talàlt meg megint es megint "ostoroz"itelkezik.
En meg pislgok hogy reggel alig ebredtem pont nem erre vàgytam.
Hogy lehet hogy egyfolytaban ideges?
Elköszöntem hogy sok sikert. Erre visszair hogy nah tavaly is ezt érezte hogy en lekezelö vagyok. Hoztam megint a formam!
Megirtam most hogy nem ilyen reggelre vàgytam hagyjuk egymast.
Ha visszair erre is akk letiltom
Visszairt.
Folytatja ugyanazt hogy ö nem akar sorban allni stb megint megirtam hogy nem valo neki a net.
Tiltottam.
Köszi a figyelmet
Nincs igaza.
De amugy meg tetszett volna, de totàlisan ellehetetlenit.
Azért nem eppen erzelmi bantalmazo kapcsolatra vàgyom :D
Kedveset irni meg talàlkozora hivni az viszont nem jutott eszebe.
De beszolni provokalni. Azt hiszi ettöl leszek oda meg vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!