Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki neten alapbol elitel hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki neten alapbol elitel hogy szerinte biztos sok pasival ismerkedsz masoknak is irsz meg ö nem szamit nem akar sorban àllni, annak bele mennél magyaràzni?

Figyelt kérdés

Eleinte irogattam hogy gondolhatnà netes tarskeresön hogy nem cska ö van fent es többen irnak egy nönek akkor ne ott ismerkedjen.

Plane engem ne iteljen anelkül hogy ismerne hogy biztos pasizos r.banc vagyok mikor kb 1 eve nincs baratom meg senkim.

De még ezek utan is folytatja hogy neki olyan kell akit ö erdekel hiaba irtam hogy en nem az a dominans nö tipus vagyok aki rafog irkalni minden nap es elhivja randizni helyette, en nem vagyok dominans. Regimodi vagyok meghagyom ezt egy ffinek.

Csak kb tavaly is irkalt nekem ez a srac.

Meg ujabban megint megtalàlt.

Igazabol nem lenne bajom de ezzel hogy folyamat magyaràzkodasra kenyszerit es itelkezik elitel mert uristen màsnak is vàlaszolok netes tarskeresön, szerintem menthetetlen.

Mindig csak feszültseget hoz a napomba ha ir es soha nem jot.

Jol latom hogy hagyjam?

2020. febr. 26. 07:03
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
92%
Jól làtod. Emberünk elég frusztràlt, elvàràsai meg alaptalanok.
2020. febr. 26. 07:07
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Már rég tiltanod kellett volna a francba :D.
2020. febr. 26. 07:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Mar nem volt kapcsolatunk.

Ö talàlt meg megint es megint "ostoroz"itelkezik.

En meg pislgok hogy reggel alig ebredtem pont nem erre vàgytam.

Hogy lehet hogy egyfolytaban ideges?

2020. febr. 26. 07:18
 4/17 A kérdező kommentje:

Elköszöntem hogy sok sikert. Erre visszair hogy nah tavaly is ezt érezte hogy en lekezelö vagyok. Hoztam megint a formam!

Megirtam most hogy nem ilyen reggelre vàgytam hagyjuk egymast.

Ha visszair erre is akk letiltom

2020. febr. 26. 07:21
 5/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
Felesleges vàrni.
2020. febr. 26. 07:24
 6/17 A kérdező kommentje:

Visszairt.

Folytatja ugyanazt hogy ö nem akar sorban allni stb megint megirtam hogy nem valo neki a net.

Tiltottam.

Köszi a figyelmet

2020. febr. 26. 07:24
 7/17 anonim ***** válasza:
5%
Miért mennél bele magyarázni, ha egyszer igaza van?
2020. febr. 26. 07:39
 8/17 A kérdező kommentje:

Nincs igaza.

De amugy meg tetszett volna, de totàlisan ellehetetlenit.

Azért nem eppen erzelmi bantalmazo kapcsolatra vàgyom :D

2020. febr. 26. 07:43
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Jesszus :D De végülis, jobb későn, mint soha (tiltás). Én az ilyenekkel sose foglalkoztam. Amint nekiálltak a hülyeségeiknek szó nélkül tiltottam őket. Nem vagyok pszichológus, ha le akarja küzdeni a tévképzeteit, akkor fizessen szakembert, ne nekem magyarázzon.
2020. febr. 26. 07:44
 10/17 A kérdező kommentje:

Kedveset irni meg talàlkozora hivni az viszont nem jutott eszebe.

De beszolni provokalni. Azt hiszi ettöl leszek oda meg vissza?

2020. febr. 26. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!