Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nyelves csókot akar adni de nem tudom hogy mit kell olyankor csinálni a nyelvemmel. Valaki el tudná magyarázni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 10:51
2/8 anonim válasza:
Majd kitapasztalod általa. Nem lehet leírni, hogy mit csinálj meg nem is jó, mert akkor kényezeresen arra fogsz fókuszálni, hogy olyasmit csinálj, amit leírunk. Ezzel elrontod az egészet.
4/8 Birel válasza:
Több féle csók létezik de , hogy a pároddal hogy fogsz az ugyis a dominancia dönti el. Ha nem vagy kezdeményező tipus hagy magad vezetni, olyan mint a tánc .
5/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs sosem csináltam. És táncolni sem tudok. Barátnőm se volt még. (F 31)
6/8 anonim válasza:
5 :D Világ legnagyobb lúzere vagy :D
Kérdező :D Mjad kialakul megtanulod agyakorlatban ne parazz ra lényeg h a nyelveddel az ő nyelvével" kardozol játszol nagyjabol ennyi :D Felnőttél kistöki büszke vagyok rátok és tuti nem jársz úgy mint az 5. válaszolo :D
7/8 De La Cruse válasza:
Az a valaki a barátnőd legyen aki elmagyarázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!