Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ki akarja magyarázni mert nem akar inkább továbblépni?
Egyik kollégámmal akivel nagyon jóban vagyunk elmentünk kicsit szórakozni, iszogatni, reggel együtt mentünk ki a buszhoz de az övé előbb jött mint az enyém, de míg vártunk addig beszélgettünk, meséltem neki mennyire rossz az én párkapcsolatom kértem őt hogy kicsit maradjon mert semmi kedvem hazamenni az otthoni körülmények miatt... Egy darabig aztán csak néztük egymást aztán halkan mondta hogy na gyere ide és magához ölelt hosszú percekig öleltük egymást, tényleg elég intim közelségbe kerültünk egymáshoz, ő nagyokat sóhajtott és össze voltunk bújva éreztem ahogy a nyakamba szuszog, elég meghitt volt, aztán jött a busz és elbúcsúztunk egymástól.
És kérlek ne kövezzetek meg, szerintem mással is előfordult már hogy tetszett neki valaki de mivel a másiknak családja van, nem léphetünk és tiszteletben kell tartani, és eddig ezt is tettem, de ezt az ölelést nem tudtam hova tenni mert nem ölelgetek mindenkit csak úgy és ilyen sokáig...
Pár nappal később mikor újra találkoztunk akkor négyszemközt, kicsit félszegen azt mondta, hogy reméli nem értettem félre, ő ezt csak baráti ölelésnek szánta, és bármennyire is szeretné hogy nekem jobb legyen nem hagyhatja el a családját. Az a baj, hogy nekem a hosszantartó összebújós ölelkezésből nem az jött le hogy baráti lett volna... Egy külső szemlélő ha ezt látta volna tuti azt hiszi hogy egy pár vagyunk...
De most ezek után hogy álljak hozzá? Ez elindított egy lavinát és kérdéses hogy amit mondott azt most csak azért mondta mert családja van de amúgy velem akarna lenni, vagy nem tudom... De mondjatok ti valamit, hogy látjátok? És légyszi ne ássatok el a föld alá, mert nagyon jól tudom, hogy ezt az egészet nem szabadott volna, de beleestem a csapdába... Köszönöm
Látta, hogy szarul vagy, látta, hogy a közelségére vágysz, és megadta ezt neked úgy, ahogy tehette. Azért mondta utána, hogy ne értsd félre, hogy ne értsd félre.
Megölelt, mert úgy gondolta, hogy szükséged van egy ölelésre. Ennyi.
Nekem is az a véleményem, barátilag megölelt, mert látta,hogy szükséged van rá, aztán meg nyomatékosan felhívta a figyelmed arra, hogy ne láss bele többet.
innentől te kreálod a sztorit. Ha tényleg olyan rossz a kapcsolatod, lépj ki belőle, de ne zúgj bele az első kedves emberbe, aki "úgy" néz rád. Ez még a baráti kapcsolatotokat is tönkre teheti.
Egy ilyen dologhoz két fél kell. Ezt a dolgot akárhogy kerülgeted nem tudsz belőle jól kijönni, mert ha tovább forr ez a dolog, akkor miattad kerül bajba a családja előtt. De ehhez ő is kellett! Minek megy el egy kolléganővel iszogatni, ha családja van? Miért nem megy haza?
Ez az egész nagyon zagyva. Mindkettőnek mindenféle hiányai vannak, és most a lopott pillanatok a vonzóak, mert ideig-óráig a sebzett ember azt hiszi egy sorstárs megérti, és hitelesen tudja vigasztalni. A vigasztalás még nem szeretet. Ezek csak jófejkedések, flörtök.. ilyen sebzett érzelmi állapotban nagyon hamar bele lehet zúgni valakibe, csak aztán győzze az ember a lelkiismeretet, meg a problémákat oltani.
Jól látod, az egész egy csapda. Helyre kellene állnod. De ez így most a kutyaharapást szőrivel... Ha neki jól működő kapcsolata van, és veled szívesen tölt időt, akkor vagy rossz az a kapcsolat, vagy nyitott, vagy hazudik neked, vagy hazudik otthon.
Bocsánat, hogy nyersen írtam, de ilyen állapotban az ember nem látja reálisan magát, a másikat, és olyan buta dolgokba tud belemenni csak az érzelmi hiányok miatt, olyan kompromisszumokba, olyan kavarásokba, amikbe "józanul", jó lelki állapotban nem menne...
Csak azt hangsúlyozod,hogy a pasinak párkapcsolata van. Neked is van, ugye?
Elmesélted,hogy problémák vannak a kapcsolatodban, a pasi vigasztalni akart, együttérzően átölelt.
Lehet,hogy Ő is többet érez Irántad, és esetleg még bele is menne egy-két kellemes találkozóba, de nem többe. És mivel Te elmesélted,hogy a kapcsolatod labilis tarthat attól,hogy esetleg majd Te tovább akarsz lépni amit Ő már nem tenne meg.
Nem kell ezt túlgondolni. Valószínűleg megijedt, hogy félreértetted az ölelést (így is volt) és teljesen őszintén, korrekten elmondta, hogy nem akar semmit.
Szükséged volt a lelki támaszra akkor és segített. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!