Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, szépnek tartott lányok! Valaki el tudná magyarázni közületek, hogy miért szemeztek olyan fiúval, aki egyáltalán nem számít az álom pasi kategóriának?
Velem már jó párszor megtörtént, hogy tök jó csajok szemeztek vagy néztek rám időnként a szemük sarkából, meg olyan is volt,hogy a hajukat piszkálták mellettem a buszon meg a szájukat nyaldosták vagy egész úton többször is rám néztek,mintha szemezni akarnának velem, a tekintetem keresnék. A legtöbb csaj észre sem vesz, ezért is tűnik fel,ha egy csaj másképp viselkedik a közelemben, jelenlétemben és nem tudom ezt hová rakni, de jó lenne megérteni, hogy ez miért van és mit jelent egyáltalán.
Ja és az különösen fura, hogy szinte csak szép csajok csináják ezt, a csúnyácska lányok szinte észre sem vesznek, pedig én ronda fiúnak tartom magam és azt gondolnám, hogy inkább néz meg egy ronda lány magának, mint egy szép lány.
Az is lehet, hogy szórakoznak csak veled :D
Várják, hogy megszólítsd őket, csak azért, hogy jól lerondázhassanak :D
Nem tartom magam szép lánynak, nem is szemezgetek pasikkal :DD a csúnyácska lányok nem is fognak rádrepülni :D
De én is sokszor babrálok a hajammal "csak úgy", meg nyalogatom a számat mert száraz.. :D Ezek komolyan ilyen jelzésértékűek? :DD mert akkor leszokok róluk xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!