Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok nektek milyen egy álom csaj/pasi?
90 cm magas, mackós testalkatú, érett, felnőtt férfi. A haja sötét, őszes, a szeme vagy barna vagy kék. Természetesen ápolt, rendszeresen fürdik, mindig isteni férfi parfümöt visel. Szépen elegánsan öltözködik, nem rózsaszín pólóban és csőnaciban flangál.
Szereti az állatokat,nem kábítószerezik. Szeret szórakozni, nagyon jó humora van, bármikor megnevettet. Tipikus társasági nagyhangú ember, aki amellett, hogy kiváló szerető, egy megbízható barát és nagyon jó haver. Értelmes, okos ember, akiben bízhatom. Aki ha úgy gondolja én vagyok az igazi megkéri a kezem és elvesz feleségül,én pedig büszkén viselem a vezetéknevét.
Szóval tipikusan olyan ember, aki mellett ha 70 évesen felébredek reggel, akkor is az az első gondolatom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy igent mondtam :)
Na álmodj királylány :D
"Hogy ki a legszebb lány a világon? Aki megcsókol, és tiszta szívből, csillogó szemekkel azt mondja: szeretlek."
Rufus Poet
sztem ebben van valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!