Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a nagyobb probléma, hogy nem vagyok egy álom pasi, se egy adonisz vagy, hogy önbizalomhiányos vagyok és valahogy ezt megérzik a lányok?
Figyelt kérdés
A probléma, hogy épp azért van önbizalomhiányom, mert ronda vagyok szerintem és ez teljesen leviszi az értékemet a lányokkal szemben. Semmilyen lánynak sem kellek, a helyes fiúkra meg tapadnak a lányo kmaguktól is, láttam már példát rá környezetemben és én ezek után még inkább úgy érzem, hogy ronda vagyok és esélytelen, ezért nem tapadnak rám a lányok maguktól. Olyan rossz, hogy engem egy lány sem szeret, hogy senkinek sem kellek. :(2013. jan. 13. 15:36
1/16 anonim válasza:
az önbizalomhiány a legrosszabb. ha úgy állsz a lányokhoz, hogy sziasztok csajok, én csak egy lúzer vagyok, belem úgysem fogtok összejönni, akkor mit vársz?
3/16 anonim válasza:
Ezt ellensúlyozhatja ha igényesen vagy felöltözve, és annak ellenére h nem vagy a legjobbképűbb ápolt is vagy.
Plusz pont az önbizalom is de van, hogy ez is kevés.
Ha meg egy satnya dagadt vagy csontvékonynak és esetlennek tűnsz na sz sem jó.
4/16 anonim válasza:
Egyertelmuen az a nagyobb problema, hogy nem vagy alompasi, ronda vagy. Az onbizalomhianyon lehet segiteni, a rondasagon nemigen (lehet, de az sok penzbe kerul).
6/16 anonim válasza:
Mert ha kimész az utcára, csak az álompasiknak van csaja?
7/16 anonim válasza:
A ronda külső a nagyobb baj. Az számít a lányoknak, nem az önbizalom.
8/16 anonim válasza:
Dehat kb. ugyanannyi ronda no is van..Nem lehet h a szep lanyokra hajtasz es azert er csalodas? Hozzad hasonlot keress. Es egy kicsit tegyel is vmit a kulsodert, sportolj, probalj jol oltozkodni. Ha esetleg proemas a borod akkor apold stb. Sztem egyertelmuen a kisugarzasod dzamit inkabb, nem a kulsod! Persze a hulye p.csaknak a kulso szamit inkabb! De Neked ugyse a hulye p.csak kellenek! Legyel bator, kedves, figyelmes es a legfontosabb, hogy szeresd magad!! Biztosan vannak erenyeid is boven!
9/16 anonim válasza:
Igen, van sok ronda nő is, de ronda pasi nekik se kell.
10/16 anonim válasza:
De jo pasit ok se kapnak maguknak... nem igaz, h az emberek nem kepesek pozicionalni magukat es hasonlokkal ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!