Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a nagyobb probléma, hogy nem vagyok egy álom pasi, se egy adonisz vagy, hogy önbizalomhiányos vagyok és valahogy ezt megérzik a lányok?
Figyelt kérdés
A probléma, hogy épp azért van önbizalomhiányom, mert ronda vagyok szerintem és ez teljesen leviszi az értékemet a lányokkal szemben. Semmilyen lánynak sem kellek, a helyes fiúkra meg tapadnak a lányo kmaguktól is, láttam már példát rá környezetemben és én ezek után még inkább úgy érzem, hogy ronda vagyok és esélytelen, ezért nem tapadnak rám a lányok maguktól. Olyan rossz, hogy engem egy lány sem szeret, hogy senkinek sem kellek. :(2013. jan. 13. 15:36
11/16 anonim válasza:
A ronda csajok kaphatnak jó pasit, ha vannak belső értékeik. Ha nem kapnak, akkor esetleg egy átlagos külsejűvel beérik, de ronda akkor se kell nekik.
12/16 anonim válasza:
Szerintem az önbizalom hiánya a nagyobb baj. Nagyon sok ronda pasira ragadnak a nők, ha van valamilyen charme-juk. Pl. Geszti Péter sem a szépségéről híres...
13/16 anonim válasza:
Geszti egy tök átlagos pasas + híres, és gondolom pénze is van.
14/16 pillangó98 válasza:
szerintem az önbizalom hiány. mert ha jófej vagy s rendes akkor mindegy a külső de az is igaz h a külső ami megfog a belső ami megtart. szóval lehetsz helyes ha igazából egy segfejvagy :D
15/16 anonim válasza:
Inkább legyen önbizalomhiányod, minthogy azt hidd, hogy minden lányt mag kaphatsz, közben egy nagy lúzer vagy.
16/16 My Conserve válasza:
Az önbizalomhiány a nagyobb probléma. Ezért legjobb, ha a kisebbel kezded, azaz a kinézeteddel.
Próbáld meg kigyúrni magad! Ez elsőre fura tanácsnak tűnhet, de manapság már elképesztő a technika. Vannak olyan gépek, amikkel szinte felpakolhatod magadra az izmokat, akkor is, ha amúgy utálod a testedzést. És vannak remek fogyókúrák is. Némi pénzt persze be kell fektetni, de ez még mindig jobban megéri, mint ha chipsre költenéd. A lányok egy része erre gerjed, és hát neked pont ez a célod, ugye?
Amúgy meg az önbizalmadnak is jót fog tenni, ha izmosnak látod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!