Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / Lányok! Nektek milyen az álom pár?
kedves, határozott és illedelmes férfi. elfogadja a hülyeségeimet és engem is úgy, ahogy vagyok. :) legyen magasabb és vékony, haj színe és stílusa mindegy csak ne legyen hosszú, szemszín mindegy. és 16-17 körül. :)
14/l
azt akarom hogy túl szexi legyen, azaz ha a közelemben van akkor még dolgozni is allig tudjak.
és mivel nagymell fetisem van ezért ez az egyetlen fizikai feltétel, és ha lehet csak egy kicsit legyen alacsonyabb nálam, többet meg már nem érdemes kívánni mert olyan nő már amúgy sem létezik.
a nagy mell fetisemet amúgy is elég nehéz lesz kielégíteni, nem hogy a többit
Egy "álom kapcsolatban" gondolom kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza, mindig tudnak egymásnak újat mutatni, jó nagy az összhang.
Na de az ilyen tuti hogy nagyon ritka :)
Magas,szép,okos,hosszzú egyenes barna haj,barna szemek,kedves,aranas,szép,szexi.
Á épp vele jártam!
Különleges, klasszikus modor, nyugodt, kiegyensúlyozott, ha kérdezek valamit, mindig kérdezzen vissza. Magyarul az ellentétem. Külső nem annyira lényeges, de legyen vékony és magas.
15/L
Egy gyönyörű szép, elegáns, fehér bőrű, értékes converse bal cipő
Egy magányos jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!